Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021
Ενημερώθηκε: 06/12/21 - 18:41
Της Αλεξάνδρας Καρτά

Ζώδια: Η Σελήνη σήμερα κάνει το πέρασμα της από το τελευταίο δεκαήμερο του Αιγόκερω, μία πορεία όπου συναντά σε όψη συνόδου, την Αφροδίτη, αλλά και τον Πλούτωνα. Έντονες συναισθηματικές εκρήξεις, που επηρεάζουν θετικά τα ζώδια της Γης, αλλά προκαλούν δύσκολη διαχείριση συναισθημάτων, στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, του τρίτου δεκαημέρου. Σήμερα σχηματίζεται, το τετράγωνο του Ερμή, με Ποσειδώνα, όπου θα υπάρξουν, ψευδείς ειδήσεις, κακή συνεννόηση, δημιουργώντας μία ανισορροπία σε κάθε μας απόφαση και επίσης χρειάζεται, πολύ προσοχή σε ότι υπογράφουμε και γενικότερα σε ότι συμφωνίες χρειαστεί να πάρουμε. Τίποτα δεν μας εγγυάται το τελικό αποτέλεσμα μιας κατάστασης, για αυτό μην βλέπετε σήμερα, τίποτε δεδομένο και κυρίως ακέραιο. 

Πιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η μέρα αυτή μάλλον δεν είναι από τις πιο εύκολες, εφόσον θα δημιουργηθούν παθογόνες καταστάσεις σε ένα προσωπικό σας θέμα. Έντονες αντιπαραθέσεις για σας κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, που θα πρέπει να ασχοληθείτε και με ένα επαγγελματικό, ή οικονομικό θέμα, που κρύβει πολλά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Μία μέρα που μάλλον θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε ένα πρακτικό θέμα, ή να ξεσκεπάσετε μία συναισθηματική υπόθεση που έκρυβε πολλές ανακρίβειες. Γενικότερα, θα πρέπει να αποφύγετε, μία κακοτοπιά, που θα σας στοίχιζε αρκετά στην ψυχολογία σας, αλλά και στο πορτοφόλι σας.  

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία απαιτητική μέρα για σας, όπου ο πλανήτης κυρίαρχος σας, Ερμής, θα δημιουργήσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα. Μία όψη που θα μπλοκάρει την σωστή κρίση, ενώ θα πρέπει να δείξετε υπομονή σε καθυστερήσεις καταστάσεων και κακή συνεννόηση με δικά σας πρόσωπα.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό θέμα, που έχει αφετηρία την προσωπική σας ζωή, ή ένα παιδί σας, αν είστε γονείς. Αφιερώστε χρόνο σε κάθε τι που θεωρείτε πολύ σημαντικό για σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, θα υπάρξουν κάποιες ανακρίβειες σε προσωπικά θέματα, ή σε κάποιες υποθέσεις που αφορούν και τα παιδιά σας. Είναι μία πολύ ιδιαίτερη μέρα επίσης για τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου, ίσως να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό σας θέμα που σας έχει ταλαιπωρήσει. Γενικότερα θα έχετε μία ασάφεια στις επικοινωνίες σας, αλλά και σε πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. 

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν κάποιες προσωπικές εξελίξεις, που μάλλον δεν είχατε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσετε. Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε συμφωνίες και κάθε συζήτηση που αφορά μία επαγγελματική υπόθεση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν έντονα συναισθήματα, που θα σας φέρουν πολύ πιθανόν σε δύσκολη θέση απέναντι στους άλλους. Ο τρόπος επίσης διαχείρισης των οικονομικών σας, θέλει πάρα πολύ προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η μέρα αυτή έχει κάποια σημεία που πρέπει να δείξετε την προσοχή σας, ακόμη και αν κάποιοι σας διαβεβαιώνουν για το αντίθετο. Ή παραπλάνηση και οι ψευδείς εντυπώσεις, όπως επίσης και τα κατά συνθήκη ψέματα, έχουν σήμερα την τιμητική τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν συναισθηματικά σκιρτήματα, για κάποιο πρόσωπο. Βέβαια μην παρασυρθείτε από όλη αυτή την εσωτερική ένταση που νιώθετε, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις που δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, μπορεί να έχετε σήμερα έντονη την επιθυμία να βρεθείτε κοντά σε κάποιο πρόσωπο, που οι καταστάσεις σας το απαγορεύουν. Ίσως να πρέπει να αντιμετωπίσετε μία οικονομική πρόκληση, που θα πρέπει να κοιτάξετε όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε την απόφαση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία μέρα που δεν θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε με ευκολία, καμία από τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες. Ίσως μάλιστα να αντιμετωπίσετε μία διαστρέβλωση ενός θέματος, ή να σας εκθέσουν άδικα, για ένα λεπτό προσωπικό σας θέμα. Το ίδιο μπορεί να κάνετε και εσείς στους άλλους, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα λόγια που θα μεταφέρετε.