Η αδρεναλίνη ανεβαίνει - Θα ξαναδούμε αγώνες ταχύτητας στο Τατόι

Η αδρεναλίνη ανεβαίνει - Θα ξαναδούμε αγώνες ταχύτητας στο Τατόι
Ενημερώθηκε: 06/10/17 - 23:39

Το πρωί του Σαββάτου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Τατόι «ανάβουν» φωτιές και ταυτόχρονα οι μνήμες γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω.

Θα ξαναδούμε αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτων στο Τατόϊ. Από τις 9 το πρωί (7 Οκτωβρίου 2017) αρχίζουν οι δοκιμές, (ελεύθερες και χρονομετρημένες) και θα έχουν ολοκληρωθεί ως (τις 16:00) το απόγευμα.

Ανάλογα με την κατάταξη των οδηγών, το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2017, από τις 9:00 θα αρχίσει η προθέρμανση μηχανών και οδηγών ανά κατηγορία και στη συνέχεια θα γίνουν οκτώ αγώνες όλων των κατηγοριών ως τις 16:00 το απόγευμα οπότε και θα έχουμε τους νικητές καθώς ο αγώνας μετράει για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΤΑΤΟΙ 1

Εβδομήντα πληρώματα, οδηγοί, αυτοκίνητα και συνεργεία πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν το χρόνο και τον ανταγωνισμό, προσφέροντας υψηλές ταχύτητες και συγκινήσεις στους θεατές. Η προσέλευση γίνεται είτε μέσω του προαστιακού, είτε με ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία σταθμεύουν δωρεάν μέσα στο αεροδρόμιο. Προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το viva.gr

Οι τιμές των εισιτηρίων της Κυριακής αρχίζουν από 5 ευρώ, ενώ για το Σάββατο, αρχίζουν από 3 ευρώ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα μέλη όλων των δημοσιογραφικών ενώσεων ΕΔΙΠΤ, ΕΣΠΗΤ, ΕΣΗΕΑ κλπ

Το στρατιωτικό αεροδρόμιο στο Τατόι άνοιξε τις πύλες του από το πρωί της Πέμπτης για να μεταφέρουν τα φορτηγά τα χιλιάδες βαμμένα ελαστικά με τα οποία θα οριοθετηθεί η πίστα ταχύτητας. Σήμερα έγιναν δοκιμές στα χρονόμετρα. Ταυτόχρονα ξεκίνησε να δουλεύει και το γραφείο τύπου. Η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει την Κυριακή από την ΕΡΤ σε απευθείας σύνδεση.

ΤΑΤΟΙ 2

τατοι 3