Εξαιρετικές επιδόσεις στο Nürburgring για την Hyundai N

Εξαιρετικές επιδόσεις στο Nürburgring για την Hyundai N
Ενημερώθηκε: 26/06/19 - 11:53

Τα τρία μοντέλα της Hyundai N ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον 24ωρο αγώνα του Nürburgring.

Συμμετέχοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά από το 2016, η Hyundai Motor διασφάλισε για ακόμη μία φορά τη θέση της ως ηγετική μάρκα οχημάτων επιδόσεων με τη συμμετοχή της μάρκας υψηλών επιδόσεων της εταιρίας.

Ο αγώνας 24 ωρών του Nürburgring πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 23 Ιουνίου, όπου η Hyundai παρουσίασε τη γκάμα των οχημάτων υψηλών επιδόσεων, i30 NTCR, VelosterNTCR και i30 FastbackN. Η πίστα του Nürburgring αποτελεί μια εξαντλητική διαδρομή 25 χλμ. Το ρεκόρ αγώνα υπολογίζεται με βάση την απόσταση που διανύεται σε 24 ώρες τεστάροντας τις επιδόσεις και την ανθεκτικότητα του κάθε διαγωνιζόμενου οχήματος.

Κατά τη διάρκεια των δύο ημερών, τα τρία οχήματα της HyundaiN παρουσίασαν τις ικανότητες της εταιρίας στην οδήγηση υψηλών επιδόσεων.

Τα VelosterNTCR και i30 NTCR κατέκτησαν τη 2η και 3η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία τους. Αντίστοιχα, το i30 FastbackN αγωνίσθηκε στην κατηγορία V2T ενισχύοντας περαιτέρω την εξαιρετική ικανότητα της εταιρίας σε αγώνες, με όλα τα οχήματα να ολοκληρώνουν επιτυχώς τον εξαντλητικό αγώνα των 24 ωρών.

ΗHyundaiMotor παρουσίασε εξαιρετική επίδοση  στον πέμπτο γύρο του WTCR, το FIAWorldTouringCarCup, στον οποίο οι αγωνιστικές ομάδες του BRC κατέκτησαν μια νίκη και την τρίτη θέση στο βάθρο. Ο οδηγός της BRC Hyundai N Squadra Corse, Norbert Michelisz κυριάρχησε στον πρώτο αγώνα την Παρασκευή στο Nürburgring κατακτώντας την πρώτη νίκη της σεζόν. Ο οδηγός της ομάδας BRC Hyundai N LUKOIL RacingT eam, Augusto Farfus τερμάτισε στην τρίτη θέση του αγώνα το Σάββατο. Με την ολοκλήρωση του πέμπτου γύρου, η BRC Hyundai N Squadra Corse και η BRC Hyundai N LUKOIL RacingT eam τοποθετούνται στη δεύτερη και τέταρτη θέση στην ομαδική κατάταξη.

Tags