Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Γ. Μπουτάρης για την παραίτηση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Κ.Γούλα

 Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Γ. Μπουτάρης για την παραίτηση της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Κ.Γούλα
Ενημερώθηκε: 18/01/19 - 14:11

Δημοτικές εκλογές 2019: Στην απόφαση της Καλυψώς Γούλα να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Πρωτοβουλία» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και παράλληλα να παραιτηθεί από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και από δημοτική σύμβουλος αναφέρεται με σημερινή ανακοίνωσή του ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης.

 «Με λύπη μου πληροφορήθηκα την απόφαση παραίτησης της Καλυψώς Γούλα, παρά την προσπάθειά μου να τη μεταπείσω» αναφέρει ο κ.Μπουτάρης και προσθέτει: «Την ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολυετή και σημαντική προσφορά της από τις θέσεις που υπηρέτησε την "Πρωτοβουλία" και τον δήμο Θεσσαλονίκης».

Συμπληρώνει δε πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου και αντικατάσταση δημοτικού συμβούλου και θα κληθεί η δημοτική ομάδα της «Πρωτοβουλίας» για να ληφθούν συλλογικές αποφάσεις.

Επίσης ο κ.Μπουτάρης ενημερώνει πως  «η "Πρωτοβουλία" ως διοίκηση θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει τη θητεία της με την ευθύνη που απαιτείται απέναντι στους δημότες  και τις υποχρεώσεις  του δήμου Θεσσαλονίκης».