Γιώργος Βουλγαράκης: Δεν βλέπω κανένα θέμα με την υποψηφιότητά μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Γιώργος Βουλγαράκης: Αν επιθυμούσα να επιστρέψω στην κεντρική πολιτική σκηνή θα μπορούσα να το είχα κάνει εδώ και αρκετό καιρό
Ενημερώθηκε: 31/03/19 - 17:10

«Αυτό που θέλω για την Αθήνα είναι να αγαπήσουμε ξανά την πόλη μας, να την ζωντανέψουμε, να την κάνουμε καθαρή, λειτουργική, λαμπερή και ασφαλή», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Βουλγαράκης.

Επισημαίνει ότι «δεν βλέπει κανένα θέμα με την υποψηφιότητά του» παρότι η ΝΔ στηρίζει την υποψηφιότητα Μπακογιάννη, καθώς «δεν υπάρχουν χρίσματα στους δήμους και άλλωστε σε πρόσφατη εγκύκλιο της γραμματείας της πολιτικής επιτροπής αυτό γίνεται σαφές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Προσθέτει δε, ότι «οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι σε μεγάλο βαθμό και θέμα της προσωπικότητας του υποψηφίου».

Αναφέρει ότι αν επιθυμούσε να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή θα μπορούσε να το είχε κάνει εδώ και αρκετό καιρό, σημειώνοντας ότι επιθυμία του είναι η αξιοποίηση της πολυετούς πείρας του και του έργου του ως υπουργού προκειμένου να προσφέρει στον Δήμο Αθηναίων ο οποίος αποτελεί για τον ίδιο «μια νέα σελίδα χωρίς υποσημειώσεις ή δεύτερες σκέψεις».

Αυγενάκης-Σπυράκη «αδειάζουν» την Τοπική της ΝΔ στη Νέα Ιωνία που έδωσε χρίσμα σε «ορφανό» του Σημίτη

 

Ο κ. Βουλγαράκης δεν θεωρεί αρνητικό το γεγονός της ένταξης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ «προσώπων από την εκσυγχρονιστική πτέρυγα», στο βαθμό φυσικά που το κέντρο βάρους του πολιτικού της στίγματος παραμένει στο πλαίσιο της ιδρυτικής της διακήρυξης. «Η δύναμη της παράταξης ήταν πάντα ο κόσμος της και, ιστορικά, όσα στελέχη προήλθαν από διευρύνσεις είτε ενσωματώθηκαν, είτε αποβλήθηκαν μόνα τους», καταλήγει στη συνέντευξή του ο Γ. Βουλγαράκης.