Χαρίκλεια Μανωλιουδάκη: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Παύλο Γερουλάνο

 
Χαρίκλεια Μανωλιουδάκη: Ένας νέος, ταλαντούχος και έμπειρος με τις δράσεις του στο Δήμο Αθηναίων, άνθρωπος, ζητά την ψήφο μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου

Ενημερώθηκε: 20/05/19 - 16:57

Χαρίκλεια Μανωλιουδάκη: Ένας νέος, ταλαντούχος και δοκιμασμένος με τις δράσεις του στο Δήμο Αθηναίων, άνθρωπος, ζητά την ψήφο μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου.

Κατά τον Παύλο Γερουλάνο και τον συνδυασμό "Αθήνα Είσαι Εσύ", τρία είναι τα κριτήρια που θέτει για την ομάδα του:

 • -Να αγαπάνε την Αθήνα
 • -Να φέρνουν γνώση, εμπειρία, δεξιότητα στην προσπάθειά μας
 • -Και τρίτο, να είναι έτομοι να οργώσουν την πόλη και κάθε γειτονιά.                                      

  Σε αυτή την ομάδα με τους ίδιους στόχους, συντάχτηκε από την πρώτη στιγμή και η Χαρίκλεια Μανωλιουδάκη. Ας την γνωρίσουμε όμως, λίγο καλύτερα.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ 

  -Πείτε μας μερικά πράγματα για εσάς.

  Γεννήθηκα το 1984 και μεγάλωσα στην Αθήνα, με καταγωγή από την Κρήτη και την Λάρισα. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων. Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές συνεχίστηκαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πατρών. Εργάστηκα στο Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας, στο Υπουργείο Εσωτερικών και στην Νομαρχία Αθηνών. Από το 2008 εργάζομαι ως αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πληροφορικής σε Δημόσια Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, καθώς και σε Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και του ΟΑΕΔ, ενώ είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

  -Σε όλα αυτά φυσικά, να συνυπολογίσουμε και την εμπειρία σας στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

  Σωστά.Διατελώ Πρόεδρος 4ης Δημοτικής Κοινότητας (2014-σήμερα), ενώ παράλληλα, έχω διατελέσει πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής 4ης Κοινότητας (2011-2017),αλλά και Πρόεδρος Λέσχη Φιλίας Σεπολίων (2011-2014)

  Ζητώ την ψήφο σας, γιατί μια καλύτερη πόλη μας αξίζει!

  6936797412| [email protected] | fb: Haroula Manolioudaki

  https://www.thepressroom.gr/tags/elli-kokkinoy