Νέα Ιωνία: Όλο και περισσότερο απομονώνεται από την ΝΔ ο «πράσινος» υποψήφιος Παναγιώτης Μανούρης

Νέα Ιωνία: Ο «πράσινος» υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Μανούρης με τον Ανδρέα Λοβέρδο
Ενημερώθηκε: 20/04/19 - 20:16

Όλο και περισσότερο απομονώνεται πολιτικά από την ΝΔ ο «πράσινος» υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Παναγιώτης Μανούρης.

Μετά το φιάσκο της κεντρικής πολιτικής του εκδήλωσης, για τα εγκαίνια του προεκλογικού του κέντρου, όπου κανένας βουλευτής ή πρώην υπουργός της ΝΔ δεν προσήλθε -παρά το γεγονός ότι είχαν προσκληθεί σχεδόν όλοι- ο μόνος πολιτικός παράγοντας, που έκανε την εμφάνισή του, ήταν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν, ότι η πολιτική του απομόνωση έχει να κάνει και με την έκθεση-κόλαφο του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, -σχετικά με το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης την περίοδο που ήταν διευθύνων σύμβουλος ο κ. Παναγιώτης Μανούρης- την οποία έχει αποστείλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η έκθεση-κόλαφος των Επιθεωρητών Δημ. Διοίκησης για το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης επί διοίκησης Μανούρη-Λέντζα

 

Έτσι, ο Παναγιώτης Μανούρης βλέποντας την πολιτική του «μοναξιά» στρέφεται όλο και περισσότερο στις «ρίζες» του, στο παλιό ΠΑΣΟΚ.

Μάλιστα, δεν χάνει ευκαιρία να το δημοσιοποιήσει σε κάθε περίσταση.

Τελευταία, η συνάντησή του με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο, του οποίου πρόσφατα ήρθη η βουλευτική ασυλία του για να διερευνηθεί η εμπλοκή του ή όχι στο σκάνδαλο Novartis (απ' όπου και η ανάρτηση του κ. Μανούρη στα social media):

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΟΥΡΗΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Novartis: Ήρθη η ασυλία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Μάριου Σαλμά

 

Από την άλλη πλευρά, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ στη περιοχή, Νίκος Κουκουλάρης, «παίρνει κεφάλι» στην κούρσα για το δήμο της Νέας Ιωνίας, ενω τα περισσότερα στελέχη της κεντροδεξιάς παράταξης τον πλαισιώνουν στην προσπάθειά του.