Δολοφονία Κύπρος: Συνέλαβαν και τέταρτο άτομο- Αυτό ήταν το κίνητρο του διπλού φονικού

 
Δολοφονία Κύπρος: Ένας 22χρονος είναι το τέταρτο πρόσωπο, που συνέλαβε η αστυνομία-Ποιο ήταν το κίνητρο

Ενημερώθηκε: 29/04/18 - 14:27

Ένας 22χρονος είναι το τέταρτο πρόσωπο, που συνέλαβε η αστυνομία για τη δολοφονία του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της συζύγου του, Ντίνας Σεργίου και αυτή η σύλληψη θεωρείται εξαιρετικά καθοριστική για την εξιχνίασης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος δεν απασχόλησε την Αστυνομία στον παρελθόν ωστόσο οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι πρόκειται για άτομο που εμπλέκεται με τα ναρκωτικά και ήδη παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησης του.

Μέχρι τώρα,για τη δολοφονία κρατούνται δύο ετεροθαλή αδέλφια 33 και 23 ετών, καθώς και μια γυναίκα 21 χρονών, φίλη του πρώτου

Τι ειπώθηκε στο δικαστήριο

Όπως αναφέρει η μαρτυρία της 21χρονης, ο 33χρονος, φέρεται να τους είπε ότι στόχος είναι το χρηματοκιβώτιο που είναι στο σπίτι, και ότι μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσουν.

Ο 22χρονος στη κατάθεση του ισχυρίστηκε ότι ανέβηκε στον πάνω όροφο και είδε τα θύματα νεκρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ  ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι τέσσερις ύποπτοι φέρεται να συναντήθηκαν λίγο πριν την δολοφονία. Σκοπός τους φαίνεται να ήταν το χρηματοκιβώτιο της οικίας.

Εν τω μεταξύ το δικαστήριο αποφάσισε τελικά την 8ημερη προσωποκράτηση του 22χρονου.

Η μαρτυρία της 22χρονης: Μας είπε ότι ίσως χρειαστεί να σκοτώσουμε
 

Η νεαρή σύντροφος του 33χρονου δράστη, σύμφωνα με τον υπαστυνόμο Κουμέτο Κουμέτου, έχει καταθέσει πως η ίδια, ο 33χρονος και ο ετεροθαλής αδερφός του μαζί με τον 22χρονο, συναντήθηκαν πολλή ώρα πριν από το φονικό. Στόχος να οργανώσουν τη ληστεία του χρηματοκιβωτίου που βρισκόταν στο σπίτι του ζευγαριού στη Λευκωσία.

Η 22χρονη, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, φέρεται να έχει ομολογήσει ότι ο 33χρονος σύντροφός του γνώριζε που ήταν το χρηματοκιβώτιο. Και είχε προειδοποιήσει τους συνεργούς του πως μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσουν! Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος γνώριζε το σπίτι του ζευγαριού. Παλιότερα τον είχαν προσλάβει για να κάνει εργασίες στα παράθυρα της μονοκατοικίας.

Κατά την 22χρονη και όσα έχει υποστηρίξει, ο 22χρονος (ο τέταρτος συλληφθείς) ήταν εκείνος που μετέφερε τον 33χρονο στον τόπο του εγκλήματος.