Ερντογάν εκτός ελέγχου και ανορθόγραφος: Μετά τις 24 Ιουνίου θα στήσουμε μια επιχείρηση ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ Moody's!

 
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τα βάζει τώρα με τον Moody's ότι ευθύνεται που έχει καταποντιστεί η τουρκική οικονομία 

Ενημερώθηκε: 14/06/18 - 20:21

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε να αναλάβει δράση εναντίον του Moody's, μετά τις εκλογές της 24ης Ιουνίου,επειδή αυτοί του...φταίνε που έχει καταποντιστεί η τουρκική οικονομία.

Ο λεγόμενος και ως «εχθρός των επιτοκίων», έχει από καιρό αποδώσει στις δυτικές δυνάμεις την ευθύνη για τη χρόνια αδυναμία της τουρκικής λίρας, λέγοντας πως είναι αποφασισμένες να εξασθενήσουν την κυβέρνησή του, αγνοώντας το γεγονός ότι με την καθεστωτική πολιτική του υποβάθμισε αρχικά την λίρα και μετά την οικονομία του, ενώ βλέπει πλέον «λόμπι» που θέλουν να καταστρέψουν την Τουρκία.

Και οι τρεις οίκοι αξιολόγησης έχουν υποβαθμίσει το τουρκικό χρέος στην κατηγορία των «σκουπιδιών» και έχουν υπογραμμίσει την ανησυχία τους για την οικονομία με δεδομένη την αύξηση του αυταρχισμού και την εντατικοποίηση της προσπάθειας του Ερντογάν για χαμηλότερα επιτόκια, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Moody's

«Με το θέλημα του Θεού, μετά τις 24 Ιουνίου θα στήσουμε μια επιχείρηση γι' αυτόν τον », δήλωσε περήφανα και.... ανορθόγραφα ο Ερντογάν αργά το βράδυ της Τετάρτης, σε συνέντευξή του στο ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο 24 TV.

«Κάνουν ασυνήθιστες δηλώσεις παρόλο που δεν είμαστε μέλος του Moody's ... Είσαι μια εταιρεία σε τόσο σημαντική θέση και κάνεις βήματα λέγοντας 'Πώς θα κηλιδώσω την Τουρκία; Πώς θα τους βάλω σε δύσκολη θέση;' Δεν θα πετύχουν».

Εκπρόσωπος πάντως του οίκου Moody's αρνήθηκε να σχολιάσει.Και τι να σχολιάσει άλλωστε