Για κλάματα: Αρνάκι και...ρεζίλι ο Ερντογάν στην βασίλισσα Ελισάβετ

Έχασε την λαλιά του ο Σουλτάνος μπροστά στην βασίλισσα Ελισάβετ και η φιέστα του στο Λονδίνο μετατράπηκε σε αποτυχία (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 15/05/18 - 17:13

Παρά την φιέστα του Σουλτάνου στο Λονδίνο, αλλά και τους υποστηρικτές του που εμφανίστηκαν ξαφνικά και συγκρούστηκαν με Κούρδους που διαδήλωναν κατά της επίσκεψης Ερντογάν στην Βρετανία, μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ένας άλλος άνθρωπος, σαν να μην ήταν αρχηγός κράτους. 

Ο Ταγίπ Ερντογάν έφτασε σήμερα στα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ προκειμένου να συναντήσει την Βασίλισσα, συνάντηση που ο ίδιος και τα ΜΜΕ που ελέγχει διαφήμισε με κάθε τρόπο, μόνο που την διαφήμιση την δυσφήμισε ο ίδιος όταν μπροστά στην βασίλισσα έχασε κυριολεκτικά την λαλιά του και φάνηκε ξεκάθαρα, σε σημείο του να  γίνει διεθνώς ρεζίλι.

Σαν χαμένος...

 

Τον Ερντογάν και την σύζυγό του Εμινέ ανήγγειλε στην Βασίλισσα αξιωματικός του Παλατιού λέγοντας: «Μεγαλειοτάτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας και η σύζυγός του». Και μπήκε ο Σουλτάνος στην αίθουσα, και του είπε καλημέρα περιχαρής η Ελισάβετ και του ξαναείπε καλημέρα η Ελισάβετ και ψέλλισε κι εκείνος μια καλημέρα στα αγγλικά και εκεί άρχισαν τα δύσκολα. «Ξαναβρισκόμαστε!» του λέει η Ελισάβετ και εκείνος κουνάει το κεφάλι και περιμένει βοήθεια από τον μεταφραστή.

Φιέστα Ερντογάν και στο Λονδίνο

 

«Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω», του λέει στην συνέχεια η Βασίλισσα και εκείνος πάλι κουνάει το κεφάλι. Μόνο το κεφάλι γιατί από την θέση του δεν κουνιέται. Και πίσω έρχεται η Εμινέ, αλλά η Ελισάβετ δεν μπορεί να την δει γιατί ο Ερντογάν έχει κάτσει μέσα στη μέση. Και η Ελισάβετ προσπαθεί να δει από το πλάι την κα Ερντογάν. Και επιτέλους ο Ταγίπ το καταλαβαίνει. Και κάνει λίγο στην άκρη. Και πάλι η δόλια η Ελισάβετ μιλάει στην Εμινέ και της λέει πόσο χαίρεται που την βλέπει και η Εμινέ κουβέντα...

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή Ερντογάν από την Βασίλισσα Ελισάβετ: