Νέα αποστολή τρομοδέματος στις ΗΠΑ σε επικριτή του Ντόναλντ Τραμπ

Τομ Στάγιερ
Ενημερώθηκε: 02/11/18 - 22:33

Παρά τη σύλληψη στη Φλόριντα του Σίζαρ Σέιοκ του κυρίου υπόπτου για το μπαράζ αποστολής "τρομοδεμάτων" σε σημαίνοντα πρόσωπα των "Δημοκρατικών", ένα νέο ύποπτο δέμα εντοπίστηκε σήμερα (2/11) στην Καλιφόρνια.

Παραλήπτης του νέου "'ύποπτου δέματος" είναι ο μεγιστάνας ακτιβιστής και γνωστός πολέμιος του Ντόναλντ Τραμπ, Τομ Στάγιερ από την Καλιφόρνια.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) εντόπισε ένα ύποπτο δέμα που είχε σταλεί στον δισεκατομμυριούχο Τομ Στάγιερ από την Καλιφόρνια, έναν Δημοκρατικό ακτιβιστή γνωστό για τις πολιτικές διαφημίσεις του με τις οποίες ζητά να ξεκινήσει η διαδικασία καθαίρεσης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το FBI ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι εντόπισε το δέμα το βράδυ της Πέμπτης, μία εβδομάδα αφότου οι αρχές συνέλαβαν στη Φλόριντα στον Σίζαρ Σέιοκ με την κατηγορία ότι έστειλε παγιδευμένα δέματα σε στελέχη και υποστηρικτές του Δημοκρατικού κόμματος.

Την περασμένη Παρασκευή, το γραφείο του Στάγιερ είχε ανακοίνωσει ότι ένα τέτοιο δέμα με παραλήπτη τον ίδιο είχε βρεθεί σε ένα ταχυδρομείο έξω από το Σαν Φρανσίσκο.