Σκόπια: Καταγγελίες για δωροδοκίες βουλευτών στην ψηφοφορία

 
Πρωτόγνωρες καταστάσεις στα Σκόπια με καταγγελίες για δωροδοκίες βουλευτών κι ενώ η συζήτηση για την Συνταγματική Αναθεώρηση, έχει ήδη καθυστερήσει αδικαιολόγητα

Ενημερώθηκε: 19/10/18 - 23:42

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στα Σκόπια κι ενώ η συζήτηση για την Συνταγματική Αναθεώρηση, άρχισε λίγο πριν από τις 23:30, ώρα Ελλάδας

Δείτε LIVE τι γίνεται στη Βουλή των Σκοπίων:

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ο Ζόραν Ζάεφ βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, αφού από τους 80 βουλευτές που χρειάζεται για την επικύρωση,λείπει ένας, δηλαδή υπέρ της αναθεώρησης είναι 79 βουλευτές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Δείτε το απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1:

Καταγγελίες για δωροδοκίες βουλευτών

Την ίδια στιγμή, ο γενικός γραμματέας του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού VMRO-DPMNE, Ιγκόρ Γιανούσεφ έκανε λόγο για δωροδοκίες βουλευτών με μεγάλα χρηματικά ποσά ώστε να επηρεαστεί η ψήφος τους.

Σκοπιανά ΜΜΕ: Εξασφάλισε πλειοψηφία ο Ζάεφ

«Αυτή δεν είναι η ευρωπαϊκή πΓΔΜ για την οποία αγωνιστήκατε» είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον Ζόραν Ζάεφ!

Μάλιστα, τον κατηγόρησε για «βία κατά του μακεδονικού λαού» και προειδοποίησε ότι τέτοιες τακτικές θα «γυρίσουν μπούμερανγκ».

Και κάπου εδώ εδωσε παραδείγματα βουλευτών οι οποίοι δωροδοκήθηκαν με 2.000.000 ευρώ, 1.000.000. ευρώ ή και 250.000 ευρώ ώστε να επηρεαστεί η ψήφος τους! Ξεκαθάρισε πως όλοι αρνήθηκαν και ευχαρίστησε τους νομοθέτες, γιατί είναι «στο πλευρό του λαού».

«Το Κοινοβούλιο έγινε αγορά και αρένα για εκβιασμό. Το Κοινοβούλιο περιβάλλεται από στοιχεία με ξυρισμένα κεφάλια, τα οποία είναι γνωστά στον υπόκοσμο», συμπλήρωσε κάνοντας λόγο για εκφοβισμό μέχρι και στις οικογένειες των βουλευτών!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του