Τρόμος από φερόμενο ως τσαρλατάνο που προβλέπει σεισμό 8 Ρίχτερ στις 10 Δεκεμβρίου

Τον αποκαλούν διεθνώς ως «αναλυτή τρόμου» ή «μύστη των σεισμών» και αυτή τη φορά προβλέπει σεισμό-τέρας 8 Ρίχτερ στις 10 Δεκεμβρίου
Ενημερώθηκε: 07/12/18 - 16:26

Τον αποκαλούν διεθνώς ως «αναλυτή τρόμου» ή «μύστη των σεισμών» και αυτή τη φορά προβλέπει σεισμό-τέρας 8 Ρίχτερ στις 10 Δεκεμβρίου.

Είναι ο Ολλανδός ερευνητής Frank Hoogerbeets ο οποίος προειδοποίησε στο μπλογκ του ότι  «η Γη θα ευθυγραμμιστεί μεταξύ Αφροδίτης και Ουρανού και τα μαγνητικά πεδία από κάθε πλανήτη θα μπορούσαν πιθανώς να προκαλέσουν σεισμό σε πολλά μέρη του κόσμου»,ενώ θεωρεί ότι η πιθανότερη ημερομηνία για την εκδήλωση ενός ισχυρού σεισμού είναι η 9η ή η 10η Δεκεμβρίου.

Ο ερευνητής έκανε την πρόβλεψη χρησιμοποιώντας το σύστημα Geometry Solar System (SSGI), το οποίο βασίζεται στον «υπολογισμό ενός συνόλου δεδομένων για ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, σε συγκεκριμένες γεωμετρικές θέσεις των πλανητών, της Σελήνης και του Ήλιου».

Ωστόσο, οι ειδικοί απορρίπτουν τους ισχυρισμούς του κ. Hoogerbeets...

Θα δούμε ή μάλλον ευχόμαστε να μην λέει την αλήθεια, καθώς δεν χαίρει και καμίας εκτίμησης από τον υπόλοιπο επιστημονικό κόσμο.