Απατημένη σύζυγος έβαλε καυτερές πιπεριές στο αιδοίο της ερωμένης του άνδρα της και στη συνέχεια τις πόσταρε!!!

Απατημένη σύζυγος έβαλε καυτερές πιπεριές στο αιδοίο της ερωμένης του άνδρα της και στη συνέχεια τις πόσταρε!!!
Ενημερώθηκε: 23/07/17 - 13:54

Απατημένη σύζυγος έβαλε καυτερές πιπεριές στο αιδοίο της ερωμένης του άνδρα της και στη συνέχεια πόσταρε η ίδια τις φωτογραφίες στο Ίντερνετ για να την εξευτελίσει!

Ολα αυτά στο Βιετνάμ όπου, σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα που εμφανίζεται στις φωτογραφίες να βασανίζει την ανώνυμη ερωμένη, μαζί με τρεις ακόμη φίλες της, ονομάζεται Ly Chanel και είναι 23 ετών.

Η Ly διαπίστωσε πριν από λίγο καιρό ότι ο 24χρονο; σύζυγός της, Chien Keo, από τον οποίο περιμένει το πρώτο της παιδί σε λίγους μήνες, την απατούσε. Μαζί με τις φίλες της, τον ακολούθησε σε ένα μοτέλ όπου τον έκανε τσακωτό με τη νεαρή ερωμένη του. Αφού περίμεναν πρώτα να φύγει, εισέβαλαν στο δωμάτιο, ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα στο κρεβάτι και τη βασάνισαν τρίβοντας καυτερές πιπεριές στο αιδοίο της και σε άλλα σημεία του σώματός της.

Στη συνέχεια, τράβηξαν φωτογραφίες και τις πόσταραν στο διαδίκτυο, προκειμένου να εξευτελίσουν περαιτέρω το θύμα τους.

Το αποτέλεσμα μάλλον δεν ήταν αυτό που περίμεναν, αφού ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών που είχαν το viral υλικό κατέκριναν την απατημένη γυναίκα, λέγοντας ότι κανονικά θα έπρεπε να τα βάλει με τον άνδρα της και όχι με την «αντίζηλό» της, που στο κάτω-κάτω της γραφής μπορεί να μην γνώριζε καν ότι ο εραστής της ήταν παντρεμένος.

Μετά από την έκταση που έλαβε η πράξη της νεαρής Βιετναμέζας, η τοπική αστυνομία της πόλης Τάι Νγκουέν στο βορειοανατολικό Βιετνάμ έσπευσε να διευκρινίσει ότι, αν και δεν έχει γίνει καταγγελία από το θύμα, η υπόθεση εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Ly Chanel θα διωχθεί αυτεπάγγελτα.