Αυτοκτονία στην Καλογρέζα:Το Προ-πο, τα εκατομμύρια και το σημείωμα απόγνωσης

Οικογενειακή τραγωδία πίσω από την αυτοκτονία στην Καλογρέζα - Τα χρήματα από το τυχερό παιχνίδι και η απόγνωση (photo-video)
Ενημερώθηκε: 20/05/19 - 23:11

Σιγά σιγά αποκαλύπτονται τραγικές λεπτομέρειες μετά την αυτοκτονία του 87χρονου που βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στη Καλογρέζα.

Ο 87χρονος είχε κρεμαστεί από το μπαλκόνι διαμερίσματος του 4ου ορόφου, στην οδό Ανδρέα Δημητρίου και στο σημείωμα που άφησε τόνισε ότι είχε κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι 900.000  ευρώ αλλά του τα πήραν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηλικιωμένος εξουσιοδότησε κάποιο συγγενικό του πρόσωπο για να εισπράξει τα χρήματα που κέρδισε αλλά αυτό δεν του τα έδωσε ποτέ και στην συνέχεια τον χώρισε η γυναίκα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία ενός φίλου του αυτόχειρα που τόνισε ότι: «Κέρδισε 900.000 και πήρε καθαρά 850.000. Η γυναίκα του του έκλεψε το δελτίο κι έφυγε, πήρε στην κόρη της.Μέχρι να πάρει τα λεφτά, ήταν αγαπημένοι«Νίκο θα κρεμαστώ, μου είπε. Το είπε και σε άλλους», πρόσθεσε.

Δείτε όσα είπε:

Την Δευτέρα ο 87χρονος κρεμάστηκε από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού του εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή σε ιδιόχειρο σημείωμα.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο, είμαι μόνος μου, τα παιδιά μου, το κορίτσι μου, εδώ και τρία χρόνια με καρκίνο, ο γιος δεν μπορεί να έχει την άνεση, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτε. Εχω δώσει κατάθεση και ο δικηγόρος μου κάνει ό,τι μπορεί να βγει η αληθεια στη δικαιοσύνη. Τα γράμματα μου είναι λίγα και δεν μπορώ να γράψω περισσότερα» αναφέρει.

Και καταλήγει: «Με αγάπη για όσους με αγαπάνε. Με διώχνουν από το διαμέρισμα που το συντηρούσα 25 χρόνια και μου πήραν τα λεφτά και τώρα με κυνηγάνε οι δολοφόνοι».

"