Ένας 16χρονος κατέβασε τουρκική σημαία στα Κατεχόμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας 16χρονος κατέβασε τουρκική σημαία στα Κατεχόμενα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 12/09/19 - 10:35

Κατεχόμενα: Την τουρκική σημαία από τον ιστό ενός δημοτικού σχολείου στην περιοχή Λύση, στα Κατεχόμενα, κατέβασε ένας 16χρονος μαθητής.

Το περιστατικό που κατέγραψε κάμερα, συνέβη την περασμένη Κυριακή 8/9, ημέρα της εορτής της Παναγίας της Λύσης.

Ο 16χρονος Ελληνοκύπριος μαθητής χωρίς να γίνει αντιληπτός μπήκε στο δημοτικό σχολείο ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία.Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (8/9). Ο νεαρός φέρεται να μετέβη στην κατεχόμενη Λύση με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης.

Όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα «Αλήθεια»,  μπήκε χωρίς να γίνει αντιληπτός, μπήκε στο δημοτικό σχολείο, ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία.

Σύμφωνα, επίσης, με το δημοσίευμα, ο νεαρός μαθητής μπήκε σε αίθουσα του σχολείου και έσπασε την φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς.

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

 

Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του ο δήμαρχος της κατεχόμενης Λύσης, Αντρέας Καουρής, δήλωσε την Τετάρτη: «Tο τσουνάμι αγάπης των Λυσιωτών, που εκδηλώθηκε μαζικά και καθολικά την περασμένη Κυριακή, με την προσέλευση δύο χιλιάδων και πλέον Λυσιωτών στην γενέθλια γη, με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να επισκιαστεί από το οποιοδήποτε μεμονωμένο περιστατικό, που συνέβη από έναν 16χρονο».

Βίντεο: Δείτε καρέ καρέ τη στιγμή που ο 16χρονος ανεβαίνει στον ιστό και κατεβάζει την τουρκική σημαία:

 

Απειλούν θεούς και δαίμονες οι Γκρίζοι Λύκοι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive από Λυσιώτες που έδωσαν το παρών τους στον εκκλησιασμό στο Ναό της Παναγίας της Λύσης και λαμβάνουν πληροφορίες από τα κατεχόμενα, Γκρίζοι Λύκοι απειλούν Θεούς και δαίμονες στα κατεχόμενα, ενώ αποτελούν γι αυτούς κόκκινο πανί και οι Τ/κ που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο εκκλησιασμός. 

Παράλληλα όπως πληροφορούμαστε γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης του 16χρονου από τους Γκρίζους Λύκους, κάτι που δυστυχώς φαίνεται να γίνεται και στις ελεύθερες περιοχές, ακόμα και σε δημοσιεύματα του έντυπου Τύπου. 

100 μέτρα από την εκκλησία το δημοτικό σχολείο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, όλα έγιναν μόλις 100 μέτρα από το Ναό της Παναγίας της Λύσης, όπου  εκεί βρίσκεται το δημοτικό σχολείο. 

Σε ανύποπτη στιγμή ο 16χρονος διέφυγε της προσοχής των υπολοίπων 2000 Λυσιωτών που έδιναν το παρών τους στον εκκλησιασμό και κατευθύνθηκε στο δημοτικό σχολείο, όπου εκεί προχώρησε σε υποστολή της τουρκικής σημαίας. 

 

 

ΠΗΓΗ: sigmalive.com