Επίθεση της Άγκυρας στον Αλέξη Τσίπρα: Του επιστρέφουμε τους ακατάλληλους χαρακτηρισμούς

Απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τα “γαυγίσματα” του σκύλου, έδωσε το τουρκικό ΥΠΕΞ
Ενημερώθηκε: 14/07/17 - 19:40

Απάντηση στις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για τα “γαυγίσματα” του σκύλου, έδωσε το τουρκικό υπουργείο των Εξωτερικών, αναφέροντας στην ουσία ότι επιστρέφει τους “ακατάλληλους” χαρακτηρισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Τούρκοι έχουν εξοργιστεί και θεωρούν ότι οι δηλώσεις του κ. Τσίπρα, που έγιναν για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στο Αιγαίο και την Κυπριακή ΑΟΖ, είναι …μέρος σχεδίου εναντίον της Τουρκίας.

Διαβάστε την ανακοίνωση:


Επιστρέφουμε κατά λέξη τις ακατάλληλες εκφράσεις του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, κ. Αλέξη Τσίπρα, για την Τουρκία, τις οποίες έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιουλίου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.


Τέτοιες λέξεις δεν αρμόζουν ούτε στην προσωπικότητα του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα ούτε στο αξίωμα που κατέχει. Με αυτή την ευκαιρία, επαναλαμβάνουμε την προσδοκία μας ότι οι πολιτικοί που κατέχουν υψηλού επιπέδου θέσεις στην Ελλάδα, θα δείξουν μια υπεύθυνη στάση σε θέματα που αφορούν την Τουρκία.Σχετικά Θέματα:Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος: Δεν υπάρχει καμία πολεμική ατμόσφαιρα στην ανατολική Μεσόγειο