Γέννησε αγόρι η Μέγκαν Μαρκλ

Γέννησε αγόρι η Μέγκαν Μαρκλ
Ενημερώθηκε: 06/05/19 - 17:05

Γεννητούρια και χαρές στο παλάτι του Μπάκινγχαμ: «It' s a boy...»

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ. Μητέρα και γιος χαίρουν άκρας υγείας, ανακοίνωσε ο περιχαρής πατέρας, Πρίγκιπας Χάρι. Ο ίδιος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στα Μέσα είπε ότι είναι πανευτυχείς και οι δύο και πως ακόμη σκέφτονται ονόματα για το νεογέννητο. Επίσης, ευχαρίστησε το κοινό για τη στήριξη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Δούκισσας του Σάσεξ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

Τα Ανάκτορα ανακοίνωσαν ότι ο μικρούλης είναι 3,260 κιλά. Η Μέγκαν θα εμφανιστεί στα Μέσα όταν θα αισθανθεί έτοιμη και συνέλθει από τον τοκετό, όπως αναφέρθηκε.

 

Προηγούμενη ενημέρωση: ΤΩΡΑ: Γεννάει από στιγμή σε στιγμή η Μέγκαν Μαρκλ

 

Το Παλάτι του Μπάκινγχαμ με επίσημη ανακοίνωση ενημερώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο τοκετός της  Μέγκαν Μαρκλ και σε λίγες ώρες αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι θα κρατούν στην αγκαλιά το πρώτο παιδί τους. Σημειώνεται ότι το παιδί θα είναι έβδομο στη διαδοχή και δεν θα φέρει τον τίτλο του πρίγκηπα αλλά του κόμη...

Η χαρμόσυνη είδηση επιβεβαιώθηκε με ανακοίνωση του Παλατιού. Στο πλευρό της Δούκισσας του Σάσεξ, βρίσκεται ο Πρίγκιπας Χάρι. Ωστώσο, δεν υπάρχει ενημέρωση για το εάν η Μέγκαν είναι σε μαιευτήριο ή στο Παλάτι, αφού η ίδια σπάζοντας το πρωτόκολλο έχει εμπιστευτεί ιδιώτη γιατρό και όχι το επίσημο ιατρικό προσωπικό της βασιλικής αυλής.

Δείτε την ανακοίνωση: