Ζευγάρι 14χρονων εφήβων σκότωσαν μητέρα και αδελφή και μετά είδαν ταινίες!

Ζευγάρι 14χρονων εφήβων σκότωσαν μητέρα και αδελφή και μετά είδαν ταινίες!
Ενημερώθηκε: 09/06/17 - 16:59

Το νεαρότερο ζευγάρι δολοφόνων καταδικάστηκε στην Βρετανία καθώς τον Απρίλιο του 2016 η Κίμ Έντουαρτς και ο Λούκας Μάρκαμ σκότωσαν την μητέρα και την αδελφή της Έντουαρτς μέσα στο σπίτι και μετά είδαν όλη την σειρά ταινιών Twilight!

Όπως αναφέρει το BBC, οι δύο έφηβοι, που ήταν 14 ετών όταν διέπραξαν το έγκλημά τους, καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον είκοσι ετών. Τα ονόματά τους δημοσιοποιήθηκαν με άδεια από το δικαστήριο.

Ο Μάρκαμ ομολόγησε πως χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιρο για να μαχαιρώσει και τα δύο θύματα στο λαιμό την ώρα που κοιμούνταν.

Η Έντουαρντς, που βοήθησε στον σχεδιασμό των δολοφονιών, αρνήθηκε την ενοχή της λέγοντας πως είχε το ακαταλόγιστο λόγω μιας ψυχολογικής διαταραχής που δεν την άφηνε να κάνει σωστές κρίσεις. Το δικαστήριο ωστόσο αποφάσισε την ενοχή της.

Οι δύο έφηβοι οδηγήθηκαν στη φυλακή το Νοέμβριο και θα εκτίσουν ποινή τουλάχιστον είκοσι ετών πριν εξεταστεί το ενδεχόμενο να αποφυλακιστούν.

Μετά τον αποτρόπαιο φόνο της γυναίκας και του κοριτσιού το ζευγάρι έκανε σεξ, μπάνιο μαζί και στη συνέχεια είδαν τη σειρά ταινιών Twilight μέσα στο ίδιο σπίτι που είχαν μόλις σκοτώσει δύο ανθρώπους.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο το αίτιο της δολοφονίας ήταν η ζήλια, καθώς το παράπονο της κοπέλας, ήταν ότι η μητέρα της αγαπούσε την αδερφή της περισσότερο.

Τελικά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 36 ώρες αργότερα ενώ στην αστυνομία είχε καταγγελθεί η εξαφάνισή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζευγάρι έκανε sex μέσα στο αεροπλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΗΠΑ: Το κλείσιμο της υπόθεσης θα ζητήσει από το δικαστήριο το θύμα βιασμού του Ρομάν Πολάνσκι

Πρόκληση!Γεωτρήσεις στην Μεσόγειο θέλει να κάνει ο γαμπρός του Ερντογάν