Και σεισμολόγος ο μητροπολίτης τέως Καλαβρύτων Αμβρόσιος! Προβλέπει ισοπεδωτικό σεισμό στην Αθήνα...!

 
ambrosios

Ενημερώθηκε: 02/10/23 - 23:11

Ξεπέρασε και τον εαυτό του ο μητροπολίτης τέως Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος. Σε ανοικτή επιστολή του προς τους πιστούς προβλέπει καταστροφικότατο σεισμό με επίκεντρο την Αταλάντη.

Σύμφωνα με τον Αμβρόσιο, «τα τραγικά και ακρωςκαταστρεπτικά γεγονότα, τα οποία έγιναν στην Θεσσαλία, καθώς επίσης και σε πολλά άλλα μέρη της Γης, φανερώνουν την οργήν του Θεού διά την αποστασίαν του σύγχρονου ανθρώπου από την αγκαλιά του Επουρανίου Πατρός μας!».

Ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας υποστηρίζει ότι η οργή του Θεού θα προκαλέσει καταστροφικό σεισμό στην Αττική…

«Η οργή, λοιπόν, του Θεού για την αποστασία μας από την πατρική Του αγκαλιά εκφράζεται με όλα αυτά τα καταστροφικά φαινόμενα, τα οποία επεκτείνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη μας, αφού ολόκληρη η γή είναι δημιούργημά Του!», συμπληρώνει στο μήνυμά του ο πρώην μητροπολίτης.

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας αποκαλύπτει μια φρικιαστική προειδοποίηση που κυκλοφορεί στο Άγιον Όρος, σημειώνοντας ότι ο ίδιος ελπίζει ότι να είναι fake news.

Σύμφωνα με την «προειδοποίηση» από το Άγιον Όρος, η Αττική θα καταστραφεί από μεγάλο σεισμό που θα γίνει στον Κορινθιακό και θα προέρχεται από το γνωστό ρήγμα της Αταλάντης.

Όπως αναφέρει ο πρώην μητροπολίτης, από τα φονικά ρίχτερ θα υπάρξουν 80.000 νεκροί και 800.000 τραυματίες, ενώ 2,5 εκατ. πολίτες θα μείνουν άστεγοι.

«Τώρα τελευταία από το Άγιον Όρος έχει κυκλοφορήσει και μία τραγική προειδοποίησις! Εύχομαι να είναι fakenews. Σύμφωνα με την οποία θα υπάρξουν 80.000 νεκροί, 2.500.000 άστεγοι και 800.000 τραυματίες από σεισμό των Αθηνών, ο οποίος θα γίνει και θα προέρχεται από τον Κορινθιακό και την Αταλάντη» αναφέρει ο Αμβρόσιος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ