Αγνοείται ψυχολόγος στην Αθήνα

 
Αγνοείται ψυχολόγος στην Αθήνα

Ενημερώθηκε: 25/03/23 - 11:55

Είναι η Αγγελική Κυβεριώτη 50 χρόνων, που εξαφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2022 από συγγενικό της σπίτι στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Η Αγγελική ήταν γλωσσομαθής, με σπουδές σε Ελλάδα και Αγγλία και τον τελευταίο καιρό προτιμούσε να βοηθάει εθελοντικά ταλαιπωρημένους συνανθρώπους της σε κέντρα απεξάρτησης. Οι συνάδελφοί της την χαρακτηρίζουν ευαίσθητη, γλυκιά και ήρεμη. Όπως ανέφεραν στην εκπομπή η Αγγελική επηρεάστηκε αρνητικά όταν δεν προσελήφθη από τη δομή που βοηθούσε, σε περίοδο διορισμών.

Είχε χάσει και τον σύντροφό της από ανίατη ασθένεια, γεγονός που την είχε πληγώσει.

Η εξαφάνισή της έχει βυθίσει στην αγωνία τους συγγενείς της, που φοβούνται τα χειρότερα για την τύχη της.

Η αδελφή της Γεωργία βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για την Αγγελική, να επικοινωνήσει με το «Τούνελ».

Αδελφή: Βοηθούσε εθελοντικά αυτούς που είχαν ανάγκη…

«Έτρεφε μεγάλη ευαισθησία σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους και είχε ασχοληθεί πολύ μέσω της δουλειάς της ώστε να μπορέσει να τους καταλάβει και να τους βοηθήσει. Ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη σε αυτόν τον τομέα», ανέφερε η Γεωργία.

Μετά την εξαφάνιση ένας άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με την αδελφή της και την ενημέρωσε πως την είδε ταλαιπωρημένη.

«Με πηρέ κάποιος κύριος στο τηλέφωνο και μου είπε ότι η Αγγελική πήγε σπίτι του, στο Γαλάτσι γιατί τον γνώριζε από παλιά. Του ζήτησε κάποια βοήθεια. Ξαφνιάστηκε που την είδε τόσο ανήσυχη και θεώρησε σωστό να με ενημερώσει. Εγώ δεν τον ήξερα».

Η αγωνία της οικογένειας έχει χτυπήσει κόκκινο.

«Με ανησυχεί που δεν έχει εμφανιστεί καθόλου τόσο καιρό και πραγματικά αναρωτιέμαι το πού και το πώς θα μπορούσε να επιβιώσει μία γυναίκα. Αν κάποιος γνωρίζει ή έχει ακούσει κάτι, ή έχει την παραμικρή υποψία ότι την είδε, να το δηλώσει προκειμένου να βρεθεί. Για το λόγο αυτό είμαστε εδώ. Την ψάχνουμε».

 «Θέλουμε να είναι καλά….»

Η μητέρα της Αγγελικής Κυβεριώτη ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, όπως και οι δύο αδελφές της. Η Αγγελική έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με την μητέρα της και η απουσία της την έχει κλονίσει.

«Δεν ξέρουμε τι μπορεί να συνέβη. Είμαστε σε μία ανησυχία διαρκώς με τη σκέψη της», λέει η αδελφή της, Γεωργία.

«Θέλω να είναι καλά. Με την πρώτη ευκαιρία να επικοινωνήσει μαζί μας. Την περιμένουμε να έρθει, να την δούμε. Ανησυχούμε πάρα πολύ, λέει συγκινημένη η αδελφή της.

Η αγνοούμενη επιστήμονας έχει ύψος 1.72, είναι πολύ αδύνατη με μαύρα μάτια και μαύρα μακριά μαλλιά.

Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ροζ κασκέτο, τζιν παντελόνι και μπουφάν, ροζ αθλητικά παπούτσια, και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει «Missing Alert».

Πηγή: anikolouli

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ