Αλ. Κούγιας: Η 33χρονη δεν έδρασε μόνη της, πρόκειται για κύκλωμα - Η μεγάλη κινητοποίηση έσωσε τη Μαρκέλλα

Αλ. Κούγιας: Η 33χρονη δεν έδρασε μόνη της, πρόκειται για κύκλωμα - Η μεγάλη κινητοποίηση έσωσε τη Μαρκέλλα
Ενημερώθηκε: 19/06/20 - 09:34

«Η άποψή μου είναι πως πρόκειται για κύκλωμα» είπε ο Α. Κουγιας, δικηγόρος του αδερφού και της οικογένειας της 10χρονης, για την υπόθεση της απαγωγής συμπληρώνοντας ότι «η μικρή είναι ζωντανή λόγω της κινητοποίησης».

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας και αναφέρθηκε στις τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από την απαγωγη της, ενώ μιλώντας στην ίδια εκπομπή η συνήγορός του, Ανθούλα Ανάσογλου, απήυθυνε έκκληση «να μη γίνονται λεπτομερείς περιγραφές», καθώς στιγματίζεται το παιδί.

Ο Αλέξης Κούγιας, επίσης συνήγορος του αδερφού της 10χρονης, τόνισε ότι τα δεδομένα είναι «πρωτοφανή για την ελληνική κοινωνία», εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για κύκλωμα και ότι η 33χρονη δεν έδρασε μόνη της.

«Όσα αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος»

«Όλα αυτά που αποκαλύπτονται μου προκαλούν δέος και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το ρόλο που θα πρέπει να έχω», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο αδερφός της Μαρκέλλας, Χρήστος και τόνισε ότι εύχεται «να μην ξαναϋπάρξει ποτέ κανένας άνθρωπος που να μπορεί να κλέψει ένα παιδάκι στο δρόμο και να ασελγήσει πάνω του, άμα βέβαια είναι αλήθεια αυτά».

Όσο για την 33χρονη που, όπως έγινε γνωστό, ήταν γειτόνισσα της οικογένειας της Μαρκέλλας, ο Χρήστος ανέφερε ότι δεν την γνωρίζει και ότι δεν του θυμίζει κάτι, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του ότι δεν ενημερώνεται επίσημα από τις Αρχές για την υπόθεση, αλλά από τα κοινωνικά δίκτυα και τα ΜΜΕ.

«Το φυσικό περιβάλλον της Μαρκέλλας είναι στη γιαγιά κι ελπίζω να μπορεί να παραμείνει σε αυτήν και να μην αλλάξει ριζικά η ζωή της», κατέληξε ο νεαρός.

«Η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα»

«Δεν υπάρχει καμία σκιά πάνω από την οικογένεια, ούτε τη μητέρα ούτε αυτό τον αδελφό που προσπαθεί να πείσει όλη την κοινωνία ότι υπάρχει περιβάλλον», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός δικηγόρος, έκανε λόγο για «σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος», εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για κύκλωμα.

«Δεν υπάρχει τέτοια υπόθεση με ασέλγεια και απαγωγή, οι υποψίες μου είναι ότι υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Θα μεταφέρω αυτό τον προβληματισμό μου, η άποψή μου είναι ότι υπάρχει κύκλωμα», σημείωσε και τόνισε πως «δεν είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο με έναν άνθρωπο».

«Αν δεν υπήρχε όλη αυτή η κινητοποίηση της κοινωνίας, ίσως το παιδί να μην ήταν στη ζωή», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.