Ανατροπή: Θα γίνει τελικά νέα νεκροψία-νεκροτομή στον φοιτητή της Καλύμνου

 
Το "πράσινο φως" έδωσε η Εισαγγελέα Εφετών για τη διενέργεια νέας νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του άτυχου φοιτητή

Ενημερώθηκε: 08/12/17 - 17:32

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκο Χατζηπαύλου.

Παρόλο που ο εισαγγελέας Εφετών Ρόδου, έκλεισε τις πόρτες της οικογένειας του 21χρονου αποφασίζοντας να μην πραγματοποιηθεί στο σώμα του άτυχου φοιτητή νέα νεκροψία, απορρίπτοντας σχετικό αίτημα, πλέον με απόφαση του Εισαγγελέα Εφετών, δίνεται το "πράσινο φως για την διενέργεια νέας νεκροψίας - νεκροτομής στη σορό του άτυχου φοιτητή,η οποία και θα πραγματοποιηθεί από τον ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη.

οικογένεια 

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της κατάθεσης μήνυσης κατ’ αγνώστων που υπέβαλε η οικογένεια Χατζηπαύλου. Η δια μέσω του δικηγόρου της, Γιάννη Γλύκα, είχε υποστηρίξει πως «είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο θάνατος του παιδιού τους οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια» και αμφισβήτησε την ιατροδικαστική έκθεση στην οποία ο θάνατος του παιδιού αποδίδεται σε ατύχημα.

Ανατροπή στον θάνατο του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου

Έμεινε αβοήθητος...

Στην ιατροδικαστική έκθεση που δημοσίευσε το bloko.gr, αναφέρονται αναλυτικά τα τραύματα που προκάλεσαν τον θάνατο του Νίκου Χατζηπαύλου. Τραύματα που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προκλήθηκαν μετά από την πτώση του από βράχο. Η τελική περιγραφή ανατριχιάζει: Ο φοιτητής έμεινε τραυματισμένος σοβαρά και αβοήθητος για 2 με 3 ημέρες, πριν αφήσει την τελευταία πνοή του…

"
"
"

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ

Το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε 60 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.Ο φοιτητής είχε πάει στην Κάλυμνο για να επισκεφθεί τη μητέρα του που εργάζεται στο νησί ως καθηγήτρια. Το πρωί της Κυριακής, 19 Νοεμβρίου αποφάσισε να πάει μια βόλτα με το ποδήλατό του. Μην έχοντας δώσει σημεία ζωής για ώρες, η μητέρα του πήγε στην αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή του.