«Άντε γεια», φώναξε η 37χρονη μάνα και έπεσε στο κενό

«Άντε γεια», φώναξε η 37χρονη μάνα και έπεσε στο κενό
Ενημερώθηκε: 08/07/17 - 21:52

«Άντε γεια»... φώναξε δυνατά η 37χρονη μητέρα που έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας στο κενό από το μπαλκόνι του σπιτιού της, στην όδο Χρυσοστόμου Σμύρνης, στο Βύρωνα χτες.

Συγκλονίζουν οι νέες λεπτομέρειες της τραγωδίας που περιγράφει το protothema.gr. Πέφτοντας, σύμφωνα με μαρτυρίες, η γυναίκα φώναξε δυνατά «Άντε γεια»...., δίχως κανείς να προλάβει να την μεταπείσει. Δύο παιδιά και δύο γυναίκες που βρέθηκαν τη δύσκολη στιγμή κάτω από την πολυκατοικία, σε κατάσταση σοκ, βλέπουν παντού αίματα γύρω τους...

Μητέρα τριών παιδιών, ηλικίας ενός, τριών και πέντε ετών, η 37χρονη, για πολλά χρόνια ήταν υπέρβαρη και έκανε προσπάθειες για να χάσει βάρος. Και τα κατάφερε. Αμέσως, η ψυχολογία της άλλαξε, όπως και η γκαρνταρόμπα της.

Πριν προχωρήσει στην τραγική αυτή πράξη, έβγαλε την κίτρινη φούστα της, αγαπημένο της κομμάτι, την κρέμασε και πήδηξε στο κενό.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα είχε βιώσει στο παρελθόν επιλόχειο κατάθλιψη, κάτι που προφανώς τη στοίχειωνε για καιρό...

Η εγκυμοσύνη, εκείνη την περίοδο της είχε προσθέσει περιττά κιλά. Αν και το ξεπέρασε, κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι η γυναίκα αυτή είχε πληγωθεί βαθιά.

Ο σύζυγός της, τραγική φιγούρα της τραγωδίας, που την λάτρευε και την πρόσεχε, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

όπως αναφέρει το protothema.gr