Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας για τον χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

 
Αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας για τον χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ενημερώθηκε: 07/10/21 - 20:42

Σε εξέλιξη είναι αυτή η ώρα αντιφασιστικής πορείας στο κέντρο της Αθήνας για έναν χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης.

Με κεντρικό σύνθημα «Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας» αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της Αριστεράς και των συλλογικοτήτων του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν συγκεντρωθεί αυτή την ώρα έξω από το Εφετείο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και δεν πρόκειται να κατευθυνθούν με πορεία μέχρι τη Βουλή.

Ανάμεσα στους διαδηλωτές και στις διαδηλώσεις βρίσκεται και η Μάγδα Φύσσα η οποία δήλωσε: «Είναι μια ιστορική μέρα σήμερα.

Όλοι θυμόμαστε την περσινή μέρα. Το μεγαλείο εκείνης της ημέρας, που θα μείνει στη μνήμη όλων μας. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι τελειώσαμε. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο αγώνας συνεχίζεται. Εμείς έχουμε μπροστά μας ένα εφέτιο και από το βλέπουμε ξαναβγήκαν πάλι στους δρόμους και έχουμε ξανά ξανά περίπου τα ίδια πράγματα. Ελπίζω ότι οι αρμόδιοι θα λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Ένα χρόνο μετά το μήνυμα είναι ίδιο όπως και τότε. Ο αγώνας συνεχίζεται. Δεν σταμάτησε τίποτα και δεν τελείωσε τίποτα ».

Αυτή την ώρα έχει διακοπές η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Παράλληλα εργατικά Σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και φορείς της Αθήνας θα συγκεντρωθούν στις 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια και μετά θα πορευτούν προς το Σύνταγμα στο πλαίσιο της συμπλήρωσης ενός έτους από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ενώ έχει προγραμματιστεί και μεγάλη αντιφασιστική συναυλία στο Σύνταγμα.