Απίστευτο! Μετανάστες απείλησαν να κάψουν τον καπετάνιο σε πλοίο στη Πάτρα με φωτοβολίδα! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο! Μετανάστες απείλησαν να κάψουν τον καπετάνιο σε πλοίο στη Πάτρα με φωτοβολίδα!
Ενημερώθηκε: 05/01/18 - 11:41

Με την προσφυγική κρίση να χειροτερεύει στην Ελλάδα και τις συνθήκες κράτησης που επικρατούν για τους πρόσφυγες να είναι απάνθρωπες, όλο και περισσότεροι μετανάστες αναζητούν με κάθε τρόπο την έξοδο τους από την χώρα μας. Όπου 7 μετανάστες ήταν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να ταξιδέψουν στην Ιταλία.

Το περιστατικό κατεγράφη την περασμένη Τετάρτη 3 Ιανουαρίου. Επτά αλλοδαποί, κατάφεραν να ελιχθούν ανάμεσα από σταθμευμένα φορτηγά στο νέο λιμάνι της Πάτρας, να κρυφτούν για όσο χρειαζόταν και να τρυπώσουν πεζοί σε πλοίο της γραμμής Πάτρα - Ιταλία. Όταν τους εντόπισαν μέλη του πληρώματος, ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό, με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Δύο από τους αλλοδαπούς έφθασαν μέχρι τον καπετάνιο, τον οποίο μάλιστα απείλησαν να... κάψουν με ναυτική φωτοβολίδα που κρατούσε ένας εκ των μεταναστών στο χέρι του, εάν τους συλλάμβαναν. Στο περιστατικό κλήθηκαν να επέμβουν άνδρες του λιμενικού και τελικά ο μετανάστης πείσθηκε να αφήσει την φωτοβολίδα και να παραδοθεί.

Απίστευτο! Μετανάστες απείλησαν να κάψουν τον καπετάνιο σε πλοίο στη Πάτρα με φωτοβολίδα!

Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά που φέρνουν μέλη πληρωμάτων, αλλά ακόμη και οδηγούς φορτηγών οχημάτων, αντιμέτωπους με απελπισμένους και επίσης αποφασιμένους μετανάστες, να κάνουν τα πάντα για να φύγουν από την Πάτρα και να κατευθυνθούν προς την κεντρική Ευρώπη με πλοίο της γραμμής Πάτρα - Ιταλία.

πηγή: thebest.gr