Αποκαλυπτικό βίντεο επιβεβαιώνει την άποψη των Γερμανών τουριστών για την απρόκλητη επίθεση από τους δύο «νταήδες» Κρητικούς

 
Αποκαλυπτικό βίντεο επιβεβαιώνει την άποψη των Γερμανών τουριστών  για την απρόκλητη επίθεση από τους δύο «νταήδες» Κρητικούς

Ενημερώθηκε: 24/08/22 - 01:06

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο έρχεται να επιβεβαιώσει την άποψη των Γερμανών τουριστών οι οποίοι δέχθηκαν την απρόκλητη επίθεση από τους δύο «νταήδες» Κρητικούς στον Μυλοπόταμο της Κρήτης.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που έφερε στην δημοσιότητα η ΕΡΤ, στο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων, φαίνεται καθαρά η στιγμή της επίθεσης των δύο Κρητικών σε βάρος της οικογένειας των Γερμανών τουριστών.

Συγκεκριμένα, φαίνεται η στιγμή που το αγροτικό όχημα, το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος… «αψύς» Κρητικός εμβολίζει με την όπισθεν το αυτοκίνητο των Γερμανών τουριστών. Στο σημείο επικράτησε ένταση, καθώς περαστικοί επενέβησαν για να σταματήσουν το αγροτικό, ενώ οι Γερμανοί τουρίστες ξέφυγαν.

Όπως μπορεί κάποιος να παρατηρήσει στο βίντεο, αρχικά το αγροτικό φορτηγάκι των «νταήδων» κλείνει από δεξιά το αυτοκίνητο των τουριστών και πέφτει πάνω τους και στη συνέχεια όταν αυτοί προσπαθούν να το αποφύγουν και να απομακρυνθούν, το ημιφορτηγό κάνει όπισθεν και στην κυριολεξία καβαλάει πάνω στο καπό του λευκού αυτοκινήτου των Γερμνανών. Στη συνέχεια ακολουθεί ο διαπληκτισμός, με τους περαστικούς να τρέχουν, άλλοι να τους χωρίσουν και άλλοι φοβισμένοι να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ