Απολύθηκε από τα MyMarket η διευθύντρια που απαιτούσε από τους εργαζόμενους να χαμογελούν

Απολύθηκε από τα MyMarket η διευθύντρια που απαιτούσε από τους εργαζόμενους να χαμογελούν
Ενημερώθηκε: 08/03/19 - 11:33

Απομακρύνθηκε από την εταιρία η περιφερειακή διευθύντρια του My Market που είχε προκαλέσει σάλο με την επιστολή της προς τους εργαζόμενους, με την οποία τους προέτρεπε να χαμογελούν … αναγκαστικά παρότι κάποιοι αμείβονται με 300. Η απόλυση έγινε την Πέμπτη (07.03.2019) υπό το βάρος των οργισμένων αντιδράσεων.

Η επιστολή της προς τους εργαζόμενους στα My Market είχε προκαλέσει σάλο. Τους ζητούσε να χαμογελούνευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΕΜΑΤΑ

 

Η επιστολή δεν άργησε να γίνει viral και να προκαλέσει σάλο και οργισμένες αντιδράσεις. Η εταιρία προχώρησε στην απόλυση «Λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η στάση της στην εταιρία, λειτουργώντας μεμονωμένα και χωρίς να υπάρχει οποιαδήποτε κατεύθυνση ή οδηγία από την εταιρία, αναγκαστήκαμε να την απομακρύνουμε από τα καθήκοντά της», όπως είπε εκπρόσωπος της My Market στο newsit.gr.

Η εν λόγω διευθύντρια απαιτούσε από τους εργαζόμενους να… χαμογελούν στα My Market γιατί έχουν δουλειά και πληρώνονται στην ώρα τους. Και για να… προλάβει, όπως έγραψε, όσους θα (ήθελαν να) της απαντήσουν ότι οι μισθοί είναι της τάξης των 300 ευρώ, σπεύδει να τους «ενημερώσει» ότι «το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο».

Κατά την ίδια, οι εργαζόμενοι στο My Market έχουν κι άλλους λόγους να χαμογελούν, θέλουν δεν θέλουν. Γιατί η εταιρία σέβεται και ακούει τα προβλήματά τους, γιατί επένδυσε χρήματα για να έχουν εκείνοι δουλειά (τους έκανε χάρη μάλλον), γιατί οι πελάτες του σούπερ μάρκετ τους πληρώνουν (!) και πρέπει να τους ευχαριστούν, χαμογελώντας και γιατί η εταιρία έχει καλές προσφορές.