Αυτός είναι ο 55χρονος που βιντεοσκοπούσε γυμνές ανήλικες

Αυτός είναι ο 55χρονος άνδρας που βιντεοσκοπούσε ανήλικες και κατείχε πορνογραφικό υλικό (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 16/02/18 - 21:39

Ένας ακόμα άνδρας που βιντεοσκοπούσε και κατείχε πορνογραφικό υλικό, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο 55χρονος άνδρας χρησιμοποιούσε ψεύτικα ονόματα και ηλικίες προκειμένου να δελεάσει ανήλικα κορίτσια αλλά και κάποιες νεαρές ενήλικες γυναίκες και να τις οδηγήσει στην κατοικία του.Εκεί, τις έβαζε να γδυθούν και τις βιντεοσκοπούσε με την βιντεοκάμερά του.Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος πορνογραφικού υλικού σε εξωτερικούς σκληρούς δίσκους. 

Ποιος είναι ο πρώην αστυνομικός που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με σχετική διάταξη έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 55χρονου.Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Παπαδόπουλο Λάζαρο του Χρήστου και της Βαρβάρας, γεν. 1963 στη Θεσσαλονίκη και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του ως είθισται, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων.

"

Εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου

 

Τέλος, για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης , στα τηλέφωνα 2310-388372, 2310-388373 και 2310-388456.