Το Beach Bar στη Χαλκιδική που διέσπειρε τον ιό

Το Beach Bar στη Χαλκιδική που διέσπειρε τον ιό
Ενημερώθηκε: 13/08/20 - 00:24

Μία συναυλία που διοργανώθηκε σε beach bar της Χαλκιδικής, στις αρχές Αυγούστου, φαίνεται να είναι η αιτία της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων στη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονική.

Στη συναυλία φέρεται ότι βρέθηκαν 2.000 άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας. Πολλοί από αυτούς καταγράφονται ως κρούσματα κορονοϊού.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, δήλωσε ότι η μετάδοση στον οίκο ευγηρίας έγινε από νεαρό που παρευρέθηκε στη συναυλία. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο νεαρός αυτός έρχεται σε επαφή με άτομο που εργάζεται στον οίκο ευγηρίας, στον οποίο υπήρξαν 36 κρούσματα.

Θυμίζουμε, ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει μεταβεί εσπευσμένα στο Ασβεστοχώρι, μετά την είδηση της αύξησης των κρουσμάτων στο σημείο εκείνο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, θετικοί βρέθηκαν - μεταξύ άλλων - τρεις μπάρμαν που ετοίμαζαν ποτά, καθώς και αθλητής από επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου. Εργαζόμενος κατήγγειλε στο thestival, ότι δόθηκε γραμμή να μην μαθευτεί η ύπαρξη κρουσμάτων για να μην δυσφημιστεί η επιχείρηση. Ζητήθηκε από το προσωπικό απόλυτη εχεμύθεια όμως κάποιοι το θεώρησαν λάθος και κατήγγειλαν τα όσα έγιναν.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ