Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τον τρόπο που δρούσε η «Μαφία των Λαϊκών»

Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει τον τρόπο που δρούσε η «Μαφία των Λαϊκών»
Ενημερώθηκε: 08/04/19 - 03:50

Συγκλονίζει το θράσος του ενός από τους εμπλεκόμενους προέδρους σωματείων των λαϊκών αγορών που φέρεται να εμπλέκεται στην λεγόμενη «Μαφία των Λαϊκών». 

Σε ένα βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN TV ο φερόμενος ως εμπλεκόμενος έρχεται σε αντιπαράθεση με συνδικαλιστές άλλης ομοσπονδίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τους τόνισε ότι στη συγκεκριμένη λαϊκή εκείνος έχει το πάνω χέρι και ότι οι ίδιοι είναι ανεπιθύμητοι. Χαρακτηριστικά φέρεται να τους είπε: «Εδώ είναι το σπίτι μου. Και κουμάντο εδώ κάνω εγώ».

Μάλιστα φέρεται να υπερηφανευόταν στα φερόμενα ως θύματά του ότι είχε άριστες σχέσεις με τον κατηγορούμενο ως αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν επικεφαλής της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής. Σε άλλο σημείο του βίντεο, μια αγανακτισμένη μία εργαζόμενη στις λαϊκές ξεσπά για τον καθημερινό Γολγοθά στα χέρια του κυκλώματος. «Αυτό αντιμετωπίζουμε εμείς κάθε μέρα. Αυτό. Έτσι δουλεύουμε κάθε μέρα».

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο του OPEN TV:

 

 

Την Μαφία των λαϊκών αγορών ξήλωσε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, βάζοντας τέλος στην εκμετάλευση εκατοντάδων μεροκαματιάρηδων στις λαϊκές που πλήρωναν για να μπορέσουν να βγάλουν το μεροκάματό τους, για να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Οι αστυνομικοί μπόρεσαν να αποκαλύψουν την «μαφία» παριστάνοντας τους πωλητές στις λαϊκές αγορές της Αθήνας, πουλώντας κάρβουνα προκειμένου να καταγράψουν τις κινήσεις των δραστών και να φθάσουν, έτσι, στους αρχηγούς του κυκλώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο φερόμενος ως αρχηγός της «μαφίας» στο παρελθόν είχε φθάσει στο σημείο να απειλήσει ακόμα και ανώτερους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, στους οποίους έλεγε πως θα τους δώσει μεταθέσεις στην «πινέζα του χάρτη», γιατί έχει γνωριμίες.

Άμεσοι συνεργοί του φέρονται υπάλληλοι της ίδιας Διεύθυνσης, συνδικαλιστές στις λαϊκές αγορές και πρόεδροι, ακόμα και πωλητές που διατηρούσαν πάγκους.