Βόλος: Καταδικάστηκε άνδρας που τρομοκρατούσε γυναίκες και τις κυνηγούσε με λουρί

 
αστυνομια

Ενημερώθηκε: 28/05/24 - 09:46

Σε 21 μήνες φυλάκισης χωρίς αναστολή καταδικάστηκε χθες, Δευτέρα 27/05, ο 52χρονος που τρομοκρατούσε νεαρές γυναίκες στον Βόλο.

Βόλος: Οι επιθέσεις του 52χρονου
Σύμφωνα με τα gegonotanews, ο 52χρονος, τα μεσάνυχτα της 13ης Ιουνίου του 2023, στη συμβολή των οδών Ερμού με Κ. Καρτάλη, έβρισε χυδαία μια νεαρή, η οποία φοβήθηκε πως θα τη χτυπούσε με την ζώνη που κρατούσε.

Η 22χρονη τρόμαξε, όταν την πλησίασε ο 52χρονος, κρατώντας στο χέρι του τη ζώνη και της φώναζε να σταματήσει, βρίζοντάς την. Άρχισε να τρέχει χωρίς σταματημό, μέχρι που έφτασε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και μαζί με έναν φίλο της κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν συνελήφθη ο 52χρονος, διαπιστώθηκε πως ήταν το ίδιο πρόσωπο, για το οποίο η αστυνομία είχε δεχθεί τρεις ώρες νωρίτερα καταγγελία.

Μια νεαρή επίσης γυναίκα είχε καταγγείλει πως στην περιοχή μεταξύ Π. Μελά και Ιωλκού κυκλοφορούσε ένα επικίνδυνο άτομο.

Ο 52χρονος της έκοψε τον δρόμο, ενώ εκείνη κινούνταν με το ποδήλατό της, και τη χτύπησε με το χέρι του στο αριστερό αυτί. Την έσπρωξε και έπεσε επάνω σε τζαμαρία, με αποτέλεσμα να χτυπήσει.

Στο μεταξύ, στο πρόσωπό του αναγνώρισε τον άντρα που την είχε εξυβρίσει πριν από επτά μήνες, όταν τυχαία διασταυρώθηκε μαζί του στον δρόμο.

Η κοπέλα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, που τον αναζήτησε και τελικά τον συνέλαβε.

Ο ίδιος χθες στην απολογία του δήλωσε ότι στην πρώτη περίπτωση, δεν ήθελε να κάνει κακό στην 22χρονη, αλλά την πλησίασε για να της πει να μην τον φοβάται.

Στο ερώτημα γιατί την έβρισε δεν είχε απάντηση, ενώ για τη δεύτερη περίπτωση, δήλωσε πως η κίνησή του να χτυπήσει στο αυτί την ποδηλάτισσα, ήταν απλά αψυχολόγητη.

Ο 52χρονος αντιμετώπισε τις εξής κατηγορίες: απειλή με επιλογή θύματος λόγω φύλλου, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοφορία αντικειμένου που είναι πρόσφορο για επίθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση και αθωώθηκε μόνο για την παράνομη οπλοφορία.

*Πηγή: gegonota.news

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ