Βρέθηκαν στοιχεία που πάγωσαν την οικογένεια του 21χρονου φοιτητή που αγνοείται στη Κάλυμνο

Βρέθηκαν στοιχεία που πάγωσαν την οικογένεια του 21χρονου φοιτητή που αγνοείται στη Κάλυμνο
Ενημερώθηκε: 22/11/17 - 15:39

Συνεχίζεται το θρίλερ που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες στη Κάλυμνο με τον νεαρό που αγνοείται και οι Αρχές ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή το νησί. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το νησί, ενώ όλες οι Αρχές βρίσκονται σε κινητοποίηση για τον νεαρό φοιτητή.

Ο 21χρονος είχε πάει για πεζοπορία στην περιοχή του Προφήτη Ηλία και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Αστυνομία, Πυροσβεστική, εθελοντές και κάτοικοι του νησιού αναζητούν το νεαρό που βρέθηκε στο νησί για διακοπές, όπου υπηρετεί η μητέρα του ως δασκάλα.

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 21ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΛΥΜΝΟ

Η οικογένεια του 21χρονου από την Κάλυμνο, «πάγωσε» όταν βρέθηκαν προσωπικά είδη του. Συγκεκριμένα στην περιοχή Στημένια, στην άκρη του δρόμου, βρέθηκαν τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε ο 21χρονος όταν έφυγε από το σπίτι ,τα οποία αναγνωρίστηκαν από τη μητέρα του σύμφωνα με το kalymnos-news.gr.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Οι έρευνες επικεντρώνονται σήμερα στην περιοχή Βαθύ. Η αγωνία βρίσκεται στο κατακόρυφο, ενώ η οικογένεια του νεαρού κάνει έκκληση σε όποιον έχει πληροφορίες να ενημερώσει τις Αρχές.