Διάρρηξη Σταμάτη Σπανουδάκη : Μου έκλεψαν μέχρι και χρυσούς δίσκους

Σταμάτης Σπανουδάκης: Οι δράστες ήξεραν πού να ψάξουν 
Ενημερώθηκε: 21/07/18 - 20:30

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγος του αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους στην εφημερίδα Real News άγνωστες μέχρι σήμερα λεπτομέρειες από τη διάρρηξη στο σπίτι τους.

Παράλληλα, τονίζουν ξανά ότι δεν είχαν μέσα στο σπίτι 200.000 ευρώ , κάτι που είχε προκαλέσει την οργή του Σταμάτη Σπανουδάκη «Δεν καταλαβαίνουν ότι μας στοχοποιούν; Δεν είχαμε στο σπίτι μας τόσα χρήματα», λέει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

Πριν από λίγο καιρό, είχαν ληστέψει το διαμέρισμα κάτω από το δικό τους, το οποίο ανήκει σε πολύ γνωστή επιχειρηματία. Εκεί οι δράστες, την είχαν χτυπήσει και την είχαν αφήσει αβοήθητη και αιμόφυρτη.

Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Σταμάτη Σπανουδάκη και άρπαξαν μια περιουσία

 

Οι δράστες ήξεραν πού να ψάξουν 

Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη της κας Σπανουδάκη.

«Πέρασαν σε απόσταση μισού μέτρου από το κρεββάτι μου την ώρα που κοιμόμουν και πήγαν κατευθείαν στα δυο σημεία του σπιτιού που είχαμε τα χρήματα και τα κοσμήματα. Ήξεραν ακριβώς πως έπρεπε να κινηθούν και που ήταν φυλαγμένα» λέει.

Η σύζυγος του Σταμάτη Σπανουδάκη μίλησε και για τη στιγμή της διάρρηξης. «Ο Σταμάτης κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο γιατί τον ενοχλούν οι γάτες που έχουμε. Ούτε εγώ ούτε εκείνος καταλάβαμε κάτι. Την ώρα που μπήκαν μέσα, κοιμόμασταν και οι δυο. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν τους παίρναμε χαμπάρι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

Υποψίες προκαλεί το γεγονός πως σύμφωνα με τον Σταμάτη Σπανουδάκη και τη σύζυγό του, οι δράστες ήξεραν που έπρεπε να ψάξουν και δεν αναστάτωσαν το σπίτι. Έψαξαν μόνο σε δυο συγκεκριμένα σημεία και έφυγαν.

Χαρακτηριστικά τα λόγια της Ντόρης Σπανουδάκη: «Ήξεραν τα δυο σημεία που κρατούσαμε λίγα χρήματα και το κοσμήματα. Το ένα σημείο ήταν δίπλα στο κρεββάτι και το άλλο στην ντουλάπα, στην οποία υπάρχει το χρηματοκιβώτιο».

Τι πήραν

Το ποσό που πήραν οι διαρρήκτες ήταν 14.000 ευρώ και κοσμήματα που αποτελούσαν οικογενειακά κειμήλια και τα είχε η κα Σπανουδάκη από τη μητέρα και την πεθερά της. «Η αξία των κοσμημάτων δεν ξεπερνούσε τις 120.000 ευρώ. Η συναισθηματική τους αξία όμως ήταν ανυπολόγιστη».

Σταμάτης Σπανουδάκης: Η διάρρηξη και το «κράξιμο» στους δημοσιογράφους

Μέσα σ’ όλα αυτά υπάρχει και κάτι που το ζευγάρι βρήκε «αστείο». Οι διαρρήκτες, περιγράφει η Ντόρη Σπανουδάκη, πριν φύγουν άρπαξαν από τον τοίχο του σαλονιού δυο χρυσούς δίσκους του Σταμάτη Σπανουδάκη. Βιάζονταν, λέει γι’ αυτό πήραν μόνο δυο. Φεύγοντας τους έσπασαν και τους πέταξαν στον κήπο. Το γιατί είναι εκείνο που θεώρησαν αστείο: πίστευαν ότι οι δίσκοι ήταν στην πραγματικότητα από χρυσάφι.