Δολοφονία Γερμανίδας τουρίστριας στη Μαγνησία - Σε εξέλιξη οι έρευνες

 
Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα στη Μαγνησία για τη δολοφονία Γερμανίδας τουρίστριας

Ενημερώθηκε: 02/08/23 - 14:00

Τη δολοφονία μιας Γερμανίδας που έκανε τις διακοπές της στη Μηλίνα , στο νότιο Πήλιο μαζί με τον σύζυγό της, διερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές της Μαγνησίας.

Η αρχική εκτίμηση ήταν οτι η 58χρονη Γερμανίδα έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια,αλλά έπειτα από αρκετές ημέρες η Ιατροδικαστική Υπηρεσία που εξέτασε τη σορό ειδοποίησε την Αστυνομία ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε ανθρωποκτονία με τραύμα διαμπερές από περίστροφο στην θωρακική χώρα, στην καρδιά και στους πνεύμονες.

Έπειτα από τη διαπίστωση αυτή της ιατροδικαστού, Χρυσαυγής Κούση, ότι ο θάνατος της γυναίκας,που αρχικά είχε χαρακτηριστεί ως αιφνίδιος πριν 11 ημέρες,προήλθε από σφαίρα στην πλάτη, με όπλο διαμετρήματος 22mm,στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός.

Συγκεκριμένα η ιατροδικαστής της Υπηρεσίας , στην αναφορά της στην Αστυνομία εξηγεί με λεπτομέρειες, τι ακριβώς διαπίστωσε κατά την εξέταση της Γερμανίδας και συγκεκριμένα αναφέρει:"Κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή θέλει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φόρα από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία. Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9 - 10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς - (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο- τρίτο μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου. Συναφώς αναφέρεται ότι πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής. Το φόρεμα της θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή".

Έχουν γίνει έρευνες στην περιοχή,αλλά δεν βρέθηκε συγκεκριμένο όπλο διαμετρήματος 22mm

Το θύμα φέρεται να αιφνιδιάστηκε από τον δολοφόνο της που την πυροβόλησε από κοντά και στην πλάτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ