Δολοφονία Μακρή: Έπιασαν τον δράστη-εκτελεστή

Δολοφονία Μακρή: Στα χέρια της Αστυνομία φαίνεται ότι βρίσκεται ο εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα-Η επεισοδιακή σύλληψη και το χρονικό (video)
Ενημερώθηκε: 04/04/19 - 16:32

Δολοφονία Μακρή: Στα χέρια της Αστυνομία φαίνεται ότι βρίσκεται ο εκτελεστής του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, συζύγου της Βικτώριας Καρύδα

Οι έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής φαίνεται ότι απέδωσαν καρπούς και έτσι έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ο άνθρωπος που γάζωσε το βράδυ της 31/10/2018 έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας τον 47χρονο Ελληνοαυστραλό.

Οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για έναν Βούλγαρο με τουρκικές ρίζες ο οποίος μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία είχε κρυφτεί για καιρό σε σπίτι της Αττικής, εν συνεχεία σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, είχε φύγει όμως για το εξωτερικό και είχε ξαναγυρίσει, άγνωστο γιατί.

Επίσης καταζητείται και ο 35χρονος αδελφός του 31χρονου Βούλγαρου εκτελεστή.   

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βούλγαρος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει με ένα αυτοκίνητο αλλά έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα της ασφάλειας και τελικά συνελήφθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Το χρονικό της εκτέλεσης

 

Όπως προκύπτει από το βίντεο που είχε φέρει στη δημοσιότητα παλιότερα η Καθημερινή, η ένοπλη επίθεση είχε πραγματοποιηθεί την ώρα που που ο 47χρονος βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο μαύρο Smart που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω. Είχε μόλις καθίσει στη θέση του οδηγού όταν ο δολοφόνος πλησίασε–τρέχοντας– το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον άτυχο άνδρα.

Ο δολοφόνος είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαύρο καπέλο τζόκεϊ,ενώ χρησιμοποίησε πιστόλι με σιγαστήρα, ώστε η επίθεση εναντίον του 46χρονου να μη γίνει άμεσα αντιληπτή από περίοικους, ενώ χρησιμοποίησε όπλο με σιγαστήρα. 

Με τους πρώτους πυροβολισμούς, ο Μακρής βγήκε από το Smart και προσπάθησε να απομακρυνθεί τρέχοντας, ωστόσο ο εκτελεστής τον ακολούθησε, συνέχισε να τον πυροβολεί και έτσι τον αποτελείωσε...