Δώρα Ζέμπερη: Ο παραβιασμένος υπολογιστής και οι φοροφυγάδες

 
Δώρα Ζέμπερη: Πού στρέφονται οι τελευταίες έρευνες της Αστυνομίας

Ενημερώθηκε: 22/01/18 - 22:15

Δολοφονία Ζέμπερη: Όσο περνά ο καιρός αντί να ξεδιαλύνεται το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, όλο και περιπλέκεται, κυρίως λόγω της συμπληρωματικής κατάθεσης του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της που εμπλέκει και άλλα πρόσωπα.

Ο καθ’ ομολογία δράστης υποστηρίζει ότι δεν ήταν εκείνος που τελικά σκότωσε την άτυχη κοπέλα, ενώ και ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας δεν αποκλείει να εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Ο "σβησμένος" υπολογιστής

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στον υπολογιστή της Δώρας, .Όμως το στοιχείο που προκαλεί περιέργεια και μεγαλώνει το μυστήριο είναι περιέργεια το ότι μετά τη δολοφονία της Δώρας κάποιος ή κάποιοι έσβησαν από τον υπολογιστή της σημαντικά στοιχεία.

Ο πατέρας της Δώρας εμφανίζεται πεπεισμένος ότι κάποιοι «φοροφυγάδες» ήθελαν να βγάλουν την κόρη του από τη μέση… «δεν δεχόταν να δωροδοκηθεί και φοβόντουσαν ότι θα τους ξεσκεπάσει», λέει ο Κώστας Ζέμπερης.

Συγκλονιστική είναι τέλος και η αποκάλυψη πως κάποιοι είχαν επιχειρήσει να σκοτώσουν στο παρελθόν την 32χρονη εφοριακό ,αφού μία μοτοσικλέτα είχε προσπαθήσει να παρασύρει τη Δώρα.