Έφυγε από τη ζωή η 38χρονη Πάττυ Κουτμερίδου, κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

 
Έφυγε από τη ζωή η 38χρονη Πάττυ Κουτμερίδου, κόρη πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Ενημερώθηκε: 01/12/21 - 18:09

Έφυγε από τη ζωή σήμερα η 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου, η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, η οποία έδινε μάχη με τον κορονοϊό.

Η άτυχη γυναίκα που ήταν έγκυος στον 7ο μήνα όταν νόσησε, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο παιδί με καισαρική αλλά αμέσως μετά, η κατάσταση της υγείας της επιβαρύνθηκε περεταίρω.

Η Παρθένα Κουτμερίδου ήταν ανεμβολίαστη και ανοχύρωτη απέναντι στον φονικό ιό. Όπως είχε πει ο πατέρας της η κόρη του δεν είχε κάνει το εμβόλιο μετά από υπόδειξη του γυναικολόγου της.

Άλλες πληροφορίες ανέφεραν πως την απόφαση είχε πάρει η ίδια επειδή φοβόταν για τυχόν παρενέργειες. Σκόπευε να κάνει το εμβόλιο μετά τη γέννηση του παιδιού της, αλλά ο κορονοϊός την πρόλαβε και της στέρησε τη ζωή.

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε το μεσημέρι ο διευθυντής της κλινικής του «Αγίου Λουκά» στη Θεσσαλονίκη, με τις διαδικτυακές σελίδες τόσο της άτυχης δικηγόρου όσο και του πατέρα της να κατακλύζονται από σπαρακτικά μηνύματα.

Η Πάττυ, όπως τη φώναζαν οι φίλοι της, νόσησε πριν από ένα μήνα. Αρχικά μπήκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, αλλά λόγω της εγκυμοσύνης της αποφασίστηκε να μεταφερθεί στον «Άγιο Λουκά». Εκεί έδωσε σκληρή μάχη με τον κορονοϊό στην εντατική, αλλά πριν από λίγες ώρες άφησε την τελευταία της πνοή. Είχε προηγηθεί η δραματική έκκληση του συζύγου της για αίμα, που αγωνιούσε και προσευχόταν για ένα ευχάριστο νέο από τα χείλη των γιατρών.