Έκτακτη είδηση: Έπεσε ιδωτικό ελικόπτερο μεταξύ Πόρου και Γαλατά (video)

ΕΠΕΣΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ
Ενημερώθηκε: 20/08/19 - 17:04

Ένα ιδιωτικό ελικόπτερο  έπεσε στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Πόρου και Γαλατά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νεκροί είναι οι τρεις επιβάτες του.

Το ελικόπτερο είναι ιδιωτικό και έπεσε στον θαλάσσιο χώρο μεταξύ Πόρου και Γαλατά. Είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια. Γενικό μπλακ άουτ στο νησί. Την ώρα αυτή διεξάγονται έρευνες για τα άτομα τα οποία επέβαιναν στο ελικόπτερο. Η πτώση έγινε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και στο Γαλατά.

 

Διαβάστε επίσης: Πτώση ελικοπτέρου Πόρος: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο (video)

Συγκλονιστική μαρτυρία

«Όλα έγιναν ακαριαία μέσα σε δευτερόλεπτα», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης ελικοπτέρου που σημειώθηκε σήμερα μεταξύ Πόρου και Γαλατά.

«Εκείνη την ώρα ήμουν σε απόσταση περίπου 700 μέτρα από το ελικόπτερο. Εκείνο έκανε μια περιστροφή γύρω από τον εαυτό του, γύρω στα 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Αμέσως μετά την περιστροφή υπήρξε έκρηξη και έπεσε μέσα στη θάλασσα», είπε μέσω της ΕΡΤ ο Θανάσης Βλαντός.

Στη συνέχεια επισήμανε πως το σημείο του συμβάντος «βρίσκεται πολύ κοντά στο Λιμάνι και για τον λόγο αυτό έσπευσε άμεσα σε αυτό το Λιμεναρχείο».

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ερευνά το περιστατικό.

Πηγές: ΑΝΤ1, ΑΠΕ - ΜΠΕ, ΕΡΤ