Ένταση στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)

Ένταση στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα - Εκτεταμένη χρήση χημικών- Τραυματίες αστυνομικοί και διαδηλωτές,μεταξύ τους και ένα μωρό-Μαχαίρωσαν έναν άνδρα (ΦΩΤΟ+LIVE VIDEO)
Ενημερώθηκε: 20/01/19 - 16:35

Ένταση επικρατεί εδώ και λίγη ώρα στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα.

Ομάδα ατόμων επιτίθεται στους αστυνομικούς που έχουν παραταχθεί στον άγνωστο στρατιώτη πετώντας τους μπογιές και πέτρες, ενώ χτυπούν τις ασπίδες με κοντάρια.

Ένα μωρό λιποθύμησε λόγω της εκτεταμένης χρήσης χημικών και οι διαδηλωτές κάνουν έκκληση στην αστυνομία μεσώ των μεγαφώνων να ανοίξουν οι δρόμοι προκειμένου να φτάσει στο σημείο ασθενοφόρο για να παραλάβει το μωρό.

ενταση

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μερίδα ατόμων έχει οχυρωθεί σε υπό ανακαίνιση κτίριο σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Από εκεί εξορμούν και επιτίθενται στους αστυνομικούς οι οποίοι κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών.

Στο νοσοκομείο μεταφέρεται ένας άνδρας που μαχαιρώθηκε από αγνώστους στην οδό Σόλωνος και Ασκληπιού 

1

Οι διοργανωτές από τα μεγάφωνα κάνουν εκκλήσεις να σταματήσουν οι άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών. Μάλιστα από την εξέδρα ειπώθηκε ότι υπάρχουν τραυματίες. 

συνταγμα

Τουλάχιστον πέντε αστυνομικοί, καθώς και ορισμένοι πολίτες, έχουν τραυματιστεί, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα επεισόδια. Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών. 

7

8

9