Επιστροφή των εκδρομέων με κίνηση και ταλαιπωρία - LIVE η κίνηση

 
Επιστροφή των εκδρομέων με κίνηση και ταλαιπωρία

Ενημερώθηκε: 10/04/18 - 08:36

Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων με κίνηση και ταλαιπωρία και σήμερα, Τρίτη του Πάσχα, 10/4, με τεράστιες ουρές αυτοκινήτων και αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς των μεγάλων αστικών κέντρων, καθώς απ΄ότι φαίνεται δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στις βάσεις τους όλοι οι εκδρομείς του Πάσχα.

Τροχαίας Αθηνών

Στην Αθήνα μάλιστα αναμένονται να επιστρέψουν ακόμη περίπου 100.000 αυτοκίνητα σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή της. Ο κύριος Γεώργιος Κατσίφης ανέφερε στο ΘΕΜΑ 104,6 πως ενώ έφυγαν συνολικά 266.000 οχήματα, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας επέστρεψαν στην πρωτεύουσα περίπου 170.000 οχήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα: Μεγάλα προβλήματα στις Εθνικές Οδούς

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο αν επιστρέψουν μαζί τα περίπου 100.000 οχήματα τότε «θα έχουμε μια κίνηση για ένα διάστημα περίπου 10 ωρών». Πάντως, σύμφωνα με την εκτίμησή του, η φετινή έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με τα περσινά.

Να σημειωθεί πως η επιστροφή των εκδρομέων τη Δευτέρα του Πάσχα έγινε με δυσκολίες, καθώς σχηματίστηκαν ουρές και στα δύο ρεύματα στα διόδια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου με αποτέλεσμα να προκληθεί αναμονή περίπου 20 λεπτών.

Ουρές δημιουργήθηκαν επίσης και στα διόδια του Ισθμού, ενώ πρόβλημα υπήρξε στο ύψος της Κινέτας, μετά από καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE την κίνηση στους δρόμους