Έσπασαν στο ξύλο Ευέλπιδες στο Μοναστηράκι γιατί τους πέρασαν για χρυσαυγίτες!

Οι δόκιμοι αξιωματικοί κρύφτηκαν αιμόφυρτοι για να γλιτώσουν σε καφετέρια
Ενημερώθηκε: 22/10/17 - 23:28

Στον απόηχο των γενικευμένων επεισοδίων στο Σύνταγμα από την συγκέντρωση αντιεξουσιαστών και ακροδεξιών, δεν γλίτωσαν ούτε δύο δόκιμοι αξιωματικοί της σχολής Ευελπίδων. 

Λίγο πριν από τις 8 το βράδυ οι δύο Ευέλπιδες κι ενώ περπατούσαν κοντά στην πλατεία στο Μοναστηράκι, δέχτηκαν άγρια επίθεση από πολυμελή ομάδα αγνώστων με μπουνιές και γροθιές.Ήταν τέτοια η μανία των αγνώστων που τους έριξαν κάτω και συνέχισαν να τους χτυπούν.Ο λόγος; Φαίνεται ότι τους πέρασαν για χρυσαυγίτες κι ενώ οι Ευέλπιδες φορούσαν κανονικά την στολή τους!

Οι δύο δόκιμοι αξιωματικοί αιμόφυρτοι σηκώθηκαν και άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν.Τελικά βρήκαν καταφύγιο σε παρακείμενη καφετέρια, απ όπου και τους παρέλαβε ασθενοφόρο. Nοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με σοβαρά όμως τραύματα.

Στο νοσοκομείο μετέβη ο Βασίλης Κικίλιας

Τους Ευέλπιδες επισκέφτηκε αργά το βράδυ ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας τους, ενώ συνομίλησε μαζί τους.Στη συνέχεια, ανέβασε στο Twitter την παρακάτω ανάρτηση: "Επισκέφθηκα τους 3 ευέλπιδες στο 401.Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους. Απαράδεκτη η επίθεση εναντίον τους, επιβεβλημένη η σύλληψη των ενόχων"

"