ΕΥΔΑΠ: Πότε θα αποκατασταθεί πλήρως υδροδότηση της βόρειας Αττικής

 
ευδαπ

Ενημερώθηκε: 08/08/21 - 12:22

Εκατοντάδες καταγγελίες έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες με κατοίκους πολλών περιοχών να αναφέρουν ότι παραμένουν χωρίς νερό στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις τους εδώ και περίπου τρεις μέρες.

Όπως φαίνεται, τα μεγαλύτερα προβλήματα υδροδότησης εντοπίζονται σε Διόνυσο, Εκάλη, Ντράφι και Καπανδρίτι. Ωστόσο, η ΕΥΔΑΠ υποστήριζε, κατά πληροφορίες, μέχρι και χθες το βράδυ, ότι τα προβλήματα υδροδότησης οφείλονται στις διακοπές στην ηλεκτροδότηση μετά τις φωτιές, εξαιτίας των οποίων δεν μπορούν να τεθούν σε λειτουργία τα αντλιοστάσια. Τα προβλήματα παρέμεναν σε περιοχές που είτε δεν είχαν νερό είτε είχαν, αλλά με χαμηλή πίεση.

Σήμερα το πρωί, με επίσημη ανακοίνωσή της της, η ΕΥΔΑΠ έκανε γνωστό ότι «από χθες βράδυ έχει επανέλθει πλήρως η υδροδότηση της Βόρειας Αττικής».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΕΥΔΑΠ ευχαριστεί τους καταναλωτές για την κατανόηση και την ανταπόκρισή τους στις συστάσεις της Εταιρείας για συνετή χρήση νερού. Επίσης, η Εταιρεία ευχαριστεί τους ανθρώπους του ΔΕΔΔΗΕ, του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ για την εντατική προσπάθεια που κατέβαλαν και για την αυταπάρνηση με την οποία εργάστηκαν για την πλήρη επαναφορά της υδροδότησης στην Βόρεια Αττική».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ