Χριστούγεννα με sms στο 13033

 
Χριστούγεννα με sms στο 13033

Ενημερώθηκε: 22/11/20 - 10:48

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, αλλά τα νούμερα του κορονοϊού παραμένουν σε υψηλά επίπεδα και αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα τα μέτρα προστασίας από την Covid 19 θα παραμείνουν και την εορταστική περίοδο.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να κάνουμε Χριστούγεννα με sms στο 13033, ψώνια στα καταστήματα με αυστηρούς κανόνες ασφαλείας και ουσιαστικά παράταση του Lockdown.

Όλα δείχνουν ότι με sms στο 13033, θα γίνει η έξοδος των πολιτών για τα ψώνια των Χριστουγέννων. H παράταση του Lockdown πρέπει να θεωρείται δεδομένη με την κυβέρνηση σκέφτεται πολύ σοβαρά να συνεχίσει να εφαρμόζει το sms προκειμένου οι πολίτες που θα βγουν στην αγορά για τα ψώνια τους τα Χριστούγεννα, να μην δημιουργήσουν προβλήματα συνωστισμού.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, είπε ότι πρώτα θα ανοίξουν τα καταστήματα λιανικής ενώ οι γιορτές και συγκεκριμένα το ρεβεγιόν θα γίνει με τις οικογένειες αλλά με λίγα άτομα.

Ο σχεδιασμός τηε κυβέρνησης προβλέπει σύμφωνα με πληροφορίες το άνοιγμα των σχολείων και του λιανεμπορίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ η εστίαση αναμένεται να πάρει το πράσινο φως μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου.

Επίσης είναι σχεδόν σίγουρο ότι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά οι πολίτες θα τα περάσουν στον τόπο διαμονής τους, αφού δεν θα επιτραπεί η μετακίνηση από περιφέρεια σε περιφέρεια.