Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Στέλιου Πέτσα και ζητά από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις να πράξουν το ίδιο

 
σΤΈΛΙΟς πΈΤΣΑς

Ενημερώθηκε: 15/09/22 - 11:30

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης καταδίκασε, με ανάρτησή του στο Twitter, την επίθεση του Ρουβίκωνα με τρικάκια στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, και κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να πράξουν το ίδιο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαϊτάνης ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Καταδικάζουμε την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του @SteliosPetsas. Η παρανομία και η βία δεν μπορεί να είναι μέρος της πολιτικής ζωής του τόπου. Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια πρέπει να καταδικασθεί απο όλες τις πολιτικές δυνάμεις».

Υπενθυμίζεται ότι μέλη του "Ρουβίκωνα", λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προσήχθησαν τρία άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.

Στ. Πέτσας: Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική

Ο βανδαλισμός και η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική", αναφέρει ο αν. υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, με ανάρτησή του στο twitter, μετά την επίθεση του "Ρουβίκωνα" με τρικάκια έξω από την οικία του.

«Η αποψινή φασιστική επίθεση στο σπίτι μου -την ώρα που βρίσκονταν μέσα η ανήλικη κόρη μου- ας προβληματίσει όσους καλλιεργούν το μίσος. Ο βανδαλισμός & η τρομοκράτηση δεν είναι πολιτική. Πρέπει να ενισχύσουμε το θεσμικό πλαίσιο που προστατεύει τη δημοκρατία μας από τέτοιες επιθέσεις», αναφέρει ειδικότερα στην ανάρτησή του ο κ. Πέτσας.

Γ. Οικονόμου για την επίθεση στο σπίτι του Στ. Πέτσα: Φασιστική επίθεση που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας

«Οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν νύχτα στο σπίτι του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, την ώρα που βρισκόταν μέσα η ανήλικη κόρη του», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για την επίθεση στην οικία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών.

«Τέτοιου τύπου φασιστική επίθεση που στρέφεται κατά της Δημοκρατίας δεν αποτελεί πολιτική και αναμένουμε από όλα τα κόμματα που πιστεύουν στη Δημοκρατία, να την καταδικάσουν», υπογραμμίζει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ