Ιεροκλής Μιχαηλίδης για την ταινία "1968": Δεν πρόκειται για μια οπαδική ταινία

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στον ΑΝΤ1 για την ταινία "1968" που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 25/01/18 - 23:19

Διαχρονική  η κόντρα της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο με απρόβλεπτες διαστάσεις αυτή τη φορά.

Η κατάσταση εκτονώθηκε πρόσφατα  με την ταινία "1968". Μάλιστα, στη Νέα Σμύρνη, λίγες μέρες, πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη στο σινεμά "Σπόρτινγκ", όπου επρόκειτο να προβληθεί η ταινία, φαίνεται πως οπαδοί των "κυανέρυθρων", απαίτησαν από τον ιδιοκτήτη, να μην ανεβεί το "1968", χωρίς ωστόσο να προβούν σε πράξεις βίας.

Τι λένε επτά αστέρες του αθλητισμού για το «1968»

 

Σε αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αναφέρθηκε ο γνωστός ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης ο οποίος και παίζει στην επίμαχη ταινία, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

"

"Δεν πρόκειται για μια οπαδική ταινία, μιλάμε για μια κατάκτηση του ελληνικού αθλητισμού, το πρώτο διεθνές τρόπαιο που ήρθε στην Ελλάδα και η ταινία γίνεται με αφορμή αυτό", είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και πρόσθεσε: "Η ταινία μιλάει για όλο τον ελληνισμό, για τις προσφυγικές ομάδες πολύ περισσότερο. Είναι μια πολύ τρυφερή, συγκινητική ταινία, η οποία βέβαια έχει και χιούμορ. Και μάλιστα αναφέρεται σε εποχές που δεν υπήρχε οπαδισμός με την σημερινή έννοια".

Τι συνέβη με την ταινία της ΑΕΚ "1968" και τους οπαδούς του Πανιωνίου

 

Δείτε το βίντεο από τον Ant1: