ΚΑΙΡΟΣ 8/3/2019: Στους 24 βαθμούς το θερμόμετρο

ΚΑΙΡΟΣ 8/3/2019: Στους 24 βαθμούς το θερμόμετρο
Ενημερώθηκε: 08/03/19 - 07:23

Για σήμερα 8 Μαρτίου η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, ενώ βαθμιαία από τα δυτικά θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. 

Αττική  

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου. 

Θεσσαλονίκη 

Καιρός: λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 23 βαθμούς κελσίου.

 Μακεδονία, Θράκη 

Καιρός: λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.  Θερμοκρασία: από 08 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελαχίστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος  

Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις. οπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος 

Καιρός: γενικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 04 έως 23 βαθμούς κελσίου.  

Κυκλάδες, Κρήτη 

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχτούν αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα 

Καιρός: γενικά αίθριος. Το απόγευμα στα βόρεια αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου.