Κακοκαιρία: Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική την Παρασκευή

 
ΣΧΟΛΕΙΑ

Ενημερώθηκε: 26/01/23 - 19:29

Ανοικτά θα είναι τα σχολεία στο νομό Αττικής την Παρασκευή 27/1, σύμφωνα με ανακοίνωση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ο οποίος πραγματοποίησε παρέμβαση στην ΕΡΤ.

Ειδικότερα , από  την Περιφέρεια Αττικής εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων:

«Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις τα καιρικά φαινόμενα αύριο Παρασκευή υποχωρούν  Με δεδομένο τις τελευταίες Μετεωρολογικές προβλέψεις σύμφωνα με τις οποίες αύριο Παρασκευή 27 Ιανουαρίου τα καιρικά φαινόμενα στην Αττική θα εξασθενίσουν ανακοινώνεται ότι  αύριο θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Σε κάθε περίπτωση ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής παραμένει σε ετοιμότητα και πλήρη επαγρύπνηση για την ασφάλεια των πολιτών. Αντίστοιχο αίτημα για ετοιμότητα έχει διατυπωθεί και προς τις Πολιτικές Προστασίες των Δήμων της Αττικής»

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στη μέρα και ενώ τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα κορυφώνονταν, ο κ. Πατούλης είχε αναφέρει τα εξής όσον αφορά τα εσπερινά λύκεια: «Θεωρήσαμε ευθύνη μας για λόγους πρόληψης να μη λειτουργήσουν τα εσπερινά και απογευματινά σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης σε όλη την Αττική, για να δημιουργήσουμε τη δυνατότητα της μη κυκλοφοριακής συμφόρησης, αλλά και της ασφάλειας, επ’ αφορμής της εξέλιξης του φαινομένου σε διάφορα σημεία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ