Καλαμάτα: Κουκουλοφόρος εισέβαλε στο προαύλιο της Τράπεζας της Ελλάδος

 
36χρονος με κουκούλα και λοστό εισέβαλε στο προαύλιο της Τράπεζας Ελλάδος

Ενημερώθηκε: 15/05/22 - 22:22

Ένας 36χρονος άνδρας στην Καλαμάτα, με άγνωστα έως τώρα κίνητρα, φέρεται να παραβίασε με ένα λοστό συρόμενη πόρτα που οδηγεί στο προαύλιο υποκαταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος και να μπήκε στο χώρο με ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, ο άνδρας είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα την περισσότερη ώρα, ενώ περιφερόταν στο προαύλιο κρατώντας έναν λοστό. Με αυτό το όργανο ανά διαστήματα χτυπούσε τα κάγκελα και φώναζε ακατάληπτα.

Από την πρώτη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν περικυκλώσει το υποκατάστημα και προσπαθούσαν αρχικά να διαπιστώσουν τι ακριβώς συμβαίνει και στη συνέχεια να μπορέσουν να τον ηρεμήσουν για να τον βγάλουν. Αυτός επέμενε στην στάση του και στη συνέχεια έβγαλε την κουκούλα αποκαλύπτοντας το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της Καλαμάτας με δεκάδες πολίτες να έχουν σπεύσει στη γύρω περιοχή για να δουν τι συνέβαινε.

Τελικά λίγο μετά τις 7:30 μ.μ. αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Μεσσηνίας και της Ασφάλειας Καλαμάτας μπήκαν στον χώρο και με την χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ο 36χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει κατά το παρελθόν νοσηλευτεί, έχει οδηγηθεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, ενώ έχει κατασχεθεί και το μικρό όχημα με το οποίο μπήκε στον χώρο.

Νωρίτερα ο άνδρας φέρεται να έχει εμπλακεί επίσης και σε έναν έντονο επεισόδιο στην Παραλία, όπου συνεπλάκη και τραυμάτισε διανομείς φαγητού, που εργάζονται σε πιτσαρία.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ