Κατάρρευση 3 στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο μέσα σε λίγα 24ωρα!

Κατάρρευση 3 στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο μέσα σε λίγα 24ωρα!
Ενημερώθηκε: 24/05/16 - 16:33

Σοβαρά περιστατικά Υγείας συνέβησαν μέσα σε λίγα 24ωρα στο Πολεμικό Ναυτικό. Στις 18/5 Αρχικελευστής 44 ετών κατέρρευσε στη βάση του ΠΝ στη Λέρο και εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο της Λέρου.

Του δόθηκε παραπεμπτικό για το ΝΝΑ,το οποίο δύσκολα έγινε δεκτό από ανωτέρους του.Ευτυχώς πρόλαβε και ήρθε στο ΝΝΑ όπου μετά από εξετάσεις οι ιατροί διέγνωσαν έμφραγμα και έκαναν αγγειοπλαστική (μπαλονάκι).

Πριν η μονάδα προλάβει να συνέλθει,προχθές,είχαμε και δεύτερο περιστατικό πάλι στη Λέρο.Από το νοσοκομείο Λέρου έδωσαν επίσης παραπεμπτικό για ΝΝΑ, σε 45χρονο στέλεχος του ΠΝ ο οποίος δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι του.Πάλι εκφράστηκαν αμφιβολίες για την ορθότητα της απόφασης απο τη διοίκηση.Οι ιατροί του ΝΝΑ πάντως έδωσαν στο στέλεχος του ΠΝ επτά ημέρες "ελεύθερος υπηρεσίας",αφού διέγνωσαν βαριά τενοντίτιδα.

Σήμερα γύρω στις 11 το πρωί αρχικελευστής της μονάδας μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσοκομείο με καρδιακό πρόβλημα και υψηλή πίεση!

Επειδή ιατρικώς τα καρδιακά προβλήματα και η υπερκόπωση δεν έχουν αναγνωριστεί ως ...επιδημίες και μεταδοτικές ασθένειες,μήπως το ΓΕΝ θα πρέπει να εξετάσει τι συμβαίνει;

Πηγή: Militaire.gr